Burcunuzu söyleyin,kim olduğunuzu söyleyeyim:)
12,7bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Kova
Kadını ince eleyip sık dokur.genelde de evde kalır,ya çok erken yaşta evlenir ya da zor,ayaklarının üstünde durmayı sever.Erkeği ise değişkenliği sever aldatırsa dahi sevmediğinden değil değişikliği aradığındandır.
terazi
Erkekleri Gezene,tozana,uçana,kaçana yerde, sürünüyor aksene olsun yeter hep aldatır.erkekleride kadınlarıda aradığı aşkı bulana kadar aldatır.bulduğuylada yaşlanmayı seçer.güzelliğe önem verir.mantıklıdırlar ve mantıklarıyla hareket ederler.
Bu yorum görüntülenemiyor
Terazi ve boğa gibi çapkındır.gezene tozana,uçana kaçana,aksene olsun yeter.sadık kalması için çok sevmesi lazımdır.Değişime herkesten çok ihtiyacı vardır. bulunduğu ortamda çabuk sıkılır, dışarı çıkmak, hava almak ister.Özgürlüğüne karışılmamalıdır. tatlı dilli ve konuşkandır. Dost canlısı yönü etrafında pek çok kişinin bulunmasını sağlar. Akıllı ve zekidir.
1 yanıtı göster
Seyehat etmeyi severler,arkadaş ortamını ilişkileri olsun olmasın etrafla samimi olurlar.sosyalleşmeyi severler,özgürlüklerine düşkündürler,asla özgürlükleri ellerinden alınmamalıdır.gündüz aşkı değil gece aşkı önemlidir,istediği gibi değilse,aradığını bulana kadar aldatır. bulduğunda ise partleriyle yaşlanmayı seçer,habersizde çekip gidebilirler.
İkizler
Terazi ve boğa gibi çapkındır.gezene tozana,uçana kaçana,aksene olsun yeter.sadık kalması için çok sevmesi lazımdır.Değişime herkesten çok ihtiyacı vardır. bulunduğu ortamda çabuk sıkılır, dışarı çıkmak, hava almak ister. Özgürlüğüne karışılmamalıdır. tatlı dilli ve konuşkandır. Dost canlısı yönü etrafında pek çok kişinin bulunmasını sağlar. Akıllı ve zekidir.
Bu yorum görüntülenemiyor