agorofobi
2022 97. kitabı
Merhaba canlarım @funda_menekse kaleminden; #perdearkası kitabı ile karşınızdayım‍️ 293 syf. Canlarım kitabı anlamanız İÇİN öncelikle bazı psikoloji terimleri açıklamam gerek müsaadenizle Panik atak: kişide ansızın kendini gösteren, belli bir duruma bağlı, kişinin fiziksel varlığını da etkileyebilen büyük korku. Bipolar bozukluk: kişinin bir anda kendini çok iyi hissederken, bir süre sonra içine kapanık bir hale gelmesine neden olabilir. Bipolar bozukluk, kişinin manik depresyon tanımına da uyan ruh hallerine bürünmesine sebep olabilir. Bu nedenle hastalığa tanı konma aşamasında, psikologlar tarafından yapılacak değerlendirme büyük önem arz etmektedir. Agorafobi: bir tür kaygı bozukluğudur. Agorafobisi olan bir kişi, bildiği veya güvenli olduğunu düşündüğü ortamlardan ayrılmaktan korkar. Agorafobili kişiler, şiddetli vakalarda evini tek güvenli ortam olarak görür; günlerce, aylarca hatta yıllarca evlerinden çıkmaktan kaçınabilirler. Bunlar cepte farzedip; ana karakterimizin bu hastalıklardan birine yada birkaçına sahip olduğunu varsayarsak; bir pencere önüne kendini mahkum etmiş,yanında yardımcısı olan ve birsüre sonra ondan da ayrılmak zorunda kalan bir kızımızdır. Apartmanını ve çevresini takip eden,hatta bu takiplerini kaleme döken aslında bir cinayeti çözen çok zeki,akıllı bir dedektif gibi düşünen kızımız inanılmaz konulara değiniyor,herşeyden biraz var.Sokak hayvanlarının zehirlenmesine kadar oldukça düşündüren bir okadar da betimleyen kızımız, yazarımızın sağ kolu sanki ruh eşi Artık gerisini siz düşünün neler neler gün yüzüne çıkacak; neler neler tasvirlenecek Konu içinde konu matruşka bebek misali kitabımız polisiye roman severlere tavsiyemdir Hocam devamı gelsin lütfen kartopu oynamak kardanadam yapmak herkesin hakkı
Polisiye
Perde ArkasıFunda Menekşe · Herdem Kitap · 202077 okunma