2022 2. kitabı
Arka kapakta modern zamanın güzel ve çirkin hikayesi yazsa da kitap bundan çok daha fazlasını sunuyor. Hayattaki çirkinlikler ve güzellikler karşısında nasıl davranacağımız konusunda bir seçim şansımız olduğu mesajını veriyor. Başımıza gelen şeyleri nasıl karşılayacağımız bizim elimizde diyor kitap. Kitapta beklediğim bir durum hiç beklemediğim bir anda ve şekilde gerçekleştiği için bir süre kitaba devam edemedim. Atlatmak ve sindirmek için okumaya biraz ara vermem gerekti. Ağladığım kitapları hatırladığımda üzülürüm ve ne kadar iyi yazılmış olsalar da tekrar elime alıp okumaya cesaret edemem. Tersyüz işte tam da bu kitaplardan biri oldu benim için. Yazar karakterleri öyle sahici öyle duygulu aktarmış ki onlarla gülmemek onlarla ağlamamak mümkün değildi sanki. Ambrose ve Fern'in aşkları ile dostlukları çok güzel yazılmıştı, elbette favori karakterim Bailey oldu, karakterlerin çocukluklarını okumayı da çok sevdim. Son sayfadaki son kelimeyi okuduğumda içimde gerçek bir burukluk ve yüzümde bir tebessüm oluşturdu. Sırf bunun için bile kitabı okuduğuma çok memnunum. Tersyüz Amy Harmon
TersyüzAmy Harmon · Yabancı Yayınları · 20172,505 okunma