#seldaokudu #aşkıseçtim
Sizlere çoook severek okuduğum #sancaktarlar serisinin 2. Kitabı ile geldim.
Öyle çok seviyorum ki hu seriyi anlatamam...
Benim için yeri ayrıdır ve ayrı kalacak.
Veeee evet 2. Kez okuyorum
Ve ve veee eevet evet bir iki kez daha okurum ️
Affetmek özgürlüğe uçabilmektir.
Asya ve Doruk...
Doruk sevdiği için sevdiğini dize getirmek için giderim diyerek blöf yapmıştı.
Ama Asya bir "gitme" diyememişti.
Bekledi Doruk bir kal desin bir gelsin bir sarılsın her şey son bulsun.
Sustu Asya içi kanaya kanaya sustu.
Sevdiği adamı gözleri önünde kaybetti de tek bir söz söylemedi.
Onu eski sevdiği kadına uğurladığını sandı ama Doruk Asya'dan sonra onun ne aşk ne de sevgi olmadığını anladı.
Doruk gidince bedeninde iki can ona sığınak oldu.
Ama yine sustu Asya sevdiği adam mutludur orda düzen kurmuştur bilmesine gerek yok diyerek sustu.
Doruk öğrenince ise dünyalar onun oldu ve çocukları ile vakit geçirmek için her şeyi yaptı. En sonunda da Türkiye'ye kesin dönüş yaptı.
Geldiği gün Asya için dünya tekrar döndü ama ahh o gururu ve affedebilmesi için bir adımı atmaması yok mu?
İki insan birbirini severken böylesine hissederken neden ayrı kalır ki bir konuşsalar bir kavuşsalar.
Bunları aşamadan daha canlarından can kopar ikizlerden Yaren kaçırılır ve kaçıranların tek derdi paradır ve emin olun taş uzaktan gelmez.
Birinin değeri başı derde girince mi fark edilir? Ehh biraz öyle sanırım bu hüzünlü ve canlarından can alan olaydan sonra Doruk ile Asya için yeni bir sayfa açılacaktı ama yaşananlar ömür boyu hafızlarında kalacaktı...
Neler oldu neler yaşandı diye sorarsanız söyleyemem
Aşk, macera, aksiyon, polisiye, hüzün, acı, aile hepsi o kadar güzel harmanlanıyor ki son sayfaya kadar duramazsınız. Ben bu seriye BAYILIYORUM.
@olimposyayinlari @meralkir1