Yahudi katliamı
Tarihin belirli dönemlerinde Yahudiler katliama uğramışlardır. Bunlar içinde en acımasız olanı ise Hitler ile Muhammed'in yaptığı Yahudi katliamlarıdır. Günün videosu, Muhammed'in Yahudi katliamı. youtu.be/qx_m_h1zpb4
Din
··2 alıntı·
3.463 Gösterim
Öncelikle Muhammed değil Hz. Muhammed (sav). İkincisi müslümanar Hitler gibi silahsız bir ırka soykırım yapmadılar. Üç Yahudi grubu teker teker müşriklere ajanlık yaptıkları için savaş açıldı ve Yahudiler yenildiler. Bundan asırlar sonra Endülüs'teki Yahudiler Müslümanlara sığınarak Batılıların zulmünden kurtuldular. Katliam görmek istiyorsan Nazım'a sor. O anlatsın biat ettiği Stalin'in silahsız 40 milyon insana neler yaptığını.
Cafer Akkaya
Öncelikle Hitler ile eşdeğer bir adamı yüceltmek için insanın ahlaki ve vicdani değerlerinde problem vardır. Sanırım bu değerleri de İslam'dan alıyorsunuz. O söylediklerinize Yahudiler ajanlık yaptı denmez, her seferinde Muhammed hile ile bahane uydurarak anlaşmaları bozdu denir. Hatta Muhammed, Hitlerden fazlasını yapmıştır. Çünkü Yahudilerin karısını kızını cariye yapıp köle olarak sattırmış yada ömür boyu tecavüz etmişlerdir. Staline gelince, Muhammed'i ve Hitleri örnek almış ve aynı vahşeti o da yapmıştır. İslam dünyasında yalanlar gerçek olarak bilindiğinden, sizlerde yalanlar dünyasında yaşıyorsunuz.
Cafer Akkaya
Asıl gündem İslam'dır. Aklın, ahlakın, vicdanın ve farklı fikirlere saygının olmadığı İslam. İslam için bana ne, sana ne, bize ne dersen, bir gün IŞID gelir ve bana neyi gösterir.
Cafer Akkaya
Saat 8 e kadar dışarıdayım. Yazarsan dönüşte herşeye cevap verilecektir.
Puhajajaja ağıt yak bir de arkalarından kral
Cafer Akkaya
Kim istiyorsa ağıt yakabilir. Amacımız gerçekleri paylaşmaktır. Türkiye'nin bütün sorunlarının kaynağı olan, aklın, ahlakın, vicdanın ve farklı fikirlere saygının olmadığı İslam'ı kaynaklarından halka anlatmaktır.
Talak sûresini örnek gösterip duruyorsunuz. Talak kelime anlamı olarak boşanma demek yani o bekleme sizin düşündüğünüz bekleme değil Kur-an'dan açıp okumanızı tavsiye ederim. Sizin gibi zihniyeti kirliler yüzünden bu haldeyiz zaten.
Cafer Akkaya
Talak suresinde 3 değişik kadından bahsetmektedir. Bu ayette geçen kadınlardan ''henüz adet görmeyenler'' nedir? Henüz adet görmeyenler için TABERİ, SUYUTİ, İBN KESİR, KURTUBİ gibi İslam düşünürleri ''akıl baliğ olmayan çocuklardır'' diyor. Bu konuyu destekleyen hadis ise Tecrid-i Sarih 1553 nolu hadistir. Ayşe şöyle anlatıyor: Ben altı yaşında bir kız iken Nebî salla`llahu aleyhi ve sellem beni akd ve nikâh eylemişti. (Üç sene sonra) biz Medine`ye hicret ettik. Hâris İbn-i Hazrec oğullarının menziline indik. Müteâkıben ben, sıtmaya tutuldum. Bu cihetle saçım döküldü. (Hastalıktan kurtulduktan sonra) saçım gürleşti, uzayıp omuzlarıma döküldü. Bir kere ben, arkadaşlarımla beraber salıncakta oynarken annem Ümmü Rumân bana doğru geldi ve beni çağırdı. Ben de annemin yanına geldim. Beni ne edeceğini bilmiyordum. Annem elimi tuttu. Ta evin kapısı önüne geldiğimizde orada beni durdurdu. Ben de yorgunluktan kaba kaba soluyordum. Nihayet soluğum biraz yatıştı. Sonra annem biraz su aldı. Onunla yüzümü, başımı sıvazladı. Sonra beni eve koydu. Evde Ensâr`dan birtakım kadınlar hazır bulunuyordu. Bunlar bana: - Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin! diye alkışladılar. Annem beni bu kadınlara teslim etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyafetimi düzlediler ve Resûlullah`a teslim ettiler. Beni hiçbir şey sıkmadı. Ancak Resûlullah salla`llahu aleyhi ve sellem`i habersiz görünce sıkıldım. (Resûlullah bir sedir üzerine oturmuştu. Yanında Ensâr erkeklerinden, kadınlarından oturanlar vardı. Beni Resûlullah yanına oturttu). Ensâr kadınları beni Resûlullah`a takdim ettiklerinde ben dokuz yaşında bir kızdım.''