2022 56. kitabı
#seldaileoku #okudumbitti #kitapyorumu ‍️Herkese merhaba, evlendiğiniz günün sabahında kocanız tarafından bir mektup ile terk edilirseniz ne yaparsınız? Dilbeste bakalım neler yapacak? Haydi yoruma bekliyorum. . Dilbeste, arkadaşının düğününde tanıştığı Kerem ile güzel bir aşka yelken açarlar.Bu aşkı artık evlilik ile taçlandırırlar.Herşey o kadar güzel gidiyordur ki,Dilbeste'nin içtiği şarap ve peşinden sarhoş olması dilinin çözülmesine sebep olur ve işte olanlar ondan sonra olur. Düğünün ertesi sabahı otel odasında tek başına uyanmıştır. Neler olduğunu hatırlamayan Dilbeste,Kerem'in neden böyle bir tavır takındığını öğrenmek ister ve duyduğu gerçekler ile yaptığı planın ayaklarına dolandığını acı da olsa öğrenir.Kerem duyduğu gerçekler ile yıkılır ve artık Dilbeste'ye güzel bir ders vermenin zamanı geldiğini düşünür. . Dilbeste bu evliliği neden istedi? Dilbeste sarhoş olduğunda Kerem'e neler söyledi? Kerem duyduğu gerçekler onu nasıl etkiledi? Dilbeste'nin planı ne? Dilbeste geçmişinde neler yaşadı? Kerem, Dilbeste'ye nasıl bir ders verecek? . Uzun zamandır kitaplığımda bekliyordu ve artık okuma zamanımın geldiğini düşündüm. Dilbeste'ye düşüncesinden dolayı ilk başlarda çok kızdım. Ama gelin görün ki bu tip hikâyeler gerçek hayatta fazlasıyla var. Hadi bir plan yaptın elinde patladı ya sonra yapmaya çalıştıkları Allahım Allahım delirtti beni. Kerem'in o kadar güçlü bir aşkı varmış ki,hayran kaldım.Şahsen ben erkek olsaydım varya o Dilbeste'ye neler yapardım neler... Gerçi Kerem'in verdiği derste hiç fena sayılmazdı.Ah o fareler...Aklı başına geldi gelmesine ama Kerem'de de güven duygusunu kaybettirdi.Geçmişi Dilbeste'de fazlasıyla derin acılar bıraktı.O yaralar gün yüzüne çıktı ve herkesi kanattı.Lakin aşk öylesine baskın geldi ki,o sarhoşluk halleri yine işe yaradı.Kafa dağıtmalık romantik komedi türünde güzel bir kitaptı. Türü sevenlere güzel bir öneri. Keyifli okumalar diliyorum.
DilbesteAslıhan Akagöz · Parola Yayınları · 202138 okunma