Puan vermedi·112 syf.····Okunma: 07 Haziran 2022 08:25 Karısına büyük bir sevgi duyan bir adam ve onu aldatan eş. Irene kocasını aldattığında içimde bir iğrenme hissi oluştu. Birini aldatmanın haklı bir tarafı olabilir mi?
Yıllar içinde monotonlaşan ve sadece bir görev gibi yürütülen bir evlilik. Irene kendi adına verilen kararların sadece bir sonucuydu ve bu insanda inanılmaz bir karar alma isteği uyandırıyor. Ve aldattığında evliliğindeki monotonluk ta kırılmış oldu.
Hataların büyüğü küçüğü olur mu? İnsan her şeye rağmen affeder mi? Bilmiyorum ama eşi onu affetti. Affetmek en zor şeylerden biridir ama hatalarından dolayı acı çeken, kaybetme korkusu yaşayan, ders alan, düzeltmeye çalışan birini affetmek gerekir.