2022 54. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2022 17:43
#okudumbitti #feragat ~Alıntılar~ "Yaşamın acısı da şefkati de öyle büyüktür ki, anlamamız için nefesimizi tutmamız ve ardından derin bir nefes almamız yeterlidir. Kaçtığımız, korktuğumuz, ertelediğimiz her deneyim, içimizde tuttuğumuz nefestir. Biz tutmaya devam ettikçe acı verir ve bizi zehirler. Deneyimlemeye açık olduğumuz her şey ise taze bir nefestir. Öyle ki; devam edebilmemiz için en ihtiyaç duyduğumuz şeydir." "Ve biz yine bir kış geçireceğiz; Büyük öfkemizin içinde ve mukaddes ümidimizin ateşinde ısınarak.." Merhabalar Bugünkü kitabım güzel bir hikaye olan #feragat kitabından bahsedeceğim. Yazarın ilk romanıymış ben de yeni tanıştım. Afra ve Pınar ile çıkacağımız bu yolculukta dostluğu,ihaneti ama her şeye rağmen deneyimlemeye değen hayatların farklı yönlerini göreceğiz.Afra ve Pınar can ciğer iki dost.Birbirlerinden de çok farklı karakterler olmasına rağmen çokta iyi anlaşan bir ikilidir.Nesibe Hanım ise eşinin ve en yakın arkadaşının ihanetinden sonra, kendini kızları Pınar ve Yasemin 'e adamıştır. Bana göre bu ayrılıkta en büyük darbeyi Yasemin almıştır.Afra bir dargın bir barışık sevgilisi Cüneyt ile beraberliklerinde en büyük destekçileri Pınar'ı yanında bulur.Ve hayat onları hiç düşünmedikleri bir dönüm noktasına getirir...Siz hiç sevdiğiniz bir insan tarafından hayal kırıklığına uğradıniz mı?Eğer ugramadiysaniz çok şanslısınız demektir.Peki sevdikleriniz için ne kadar hayatınızdan feragat edebildiniz?..Bu feragat deney şey nedir? Bunların cevaplari hepsi kitapta. Aile bağlarını ,aşkı,arkadaşlığı yalın ve akıcı bir dille kaleme alınmış bu romanı okumanızı tavsiye ederim. Sevgiler️ #bookphotography #bookstagrammer
FeragatMelisa Çetin · Kırmızı Balon Yayınları · 202116 okunma