arkadaşlar inizi etiketleyip bir harf yazın
A : bana bir gün boyunca askm de B : telefon numaran i ver C : bana Özel ileti at D : fotonu at E : biyona beni etiketleyip yanına aşkm yaz F : herkese beni sevim diye tanit G : sevgilim ol
Anket
2.975 Gösterim
@_elmass C
Hahhah zorlanma istedim
Ege del reyEge del rey d https://1000kitap.com/m3lisq c @Yigit0izq d https://1000kitap.com/umutcand d FeyzaFeyza d jjkjjk a ve e @mlhcan e eses a
yorum yok 💀
Özhan AliÖzhan Ali B C ehe Z`Z` E C gecenin karanlık kızıııgecenin karanlık kızııı G zaten benden başka şansın yok .dd BerkSavaşBerkSavaş C senden de bir özel ileti alırım sjsksd https://1000kitap.com/zeynepzrl_ D ya da F çok mwrak ediom seni
Abi napim bir şeye üzüldüm mü ya da sevindim mi ( bu uygulamadakilsrle ilgili ) ya da burada çok takıldım mi hemen cakiolar
Mutsuz son mu desek..Mutsuz son mu desek.. A @harbimeliisa D Korenin TürküyümKorenin Türküyüm F Selin çağataySelin çağatay E @ALONEL C @deli_ekin C
Korenin Türküyüm
Tm
ASENA TUNÇASENA TUNÇ (A) https://1000kitap.com/tackez_04 (B) https://1000kitap.com/Ali_31 (C) ömer.ömer. (D) ROJ.memoROJ.memo (E) KübraKübra (F) Selin çağataySelin çağatay (G) LadyButterflyLadyButterfly (E) https://1000kitap.com/TATLIBELA63 F
@parodiler D @hayallerpoydast A @narincikk C D @Andrea_ D @batukafayi7 C enesagaenesaga D @_Sweetboy B RumeysaRumeysa F karamsar...karamsar... F `Berk Yağız`Berk Yağız E
Bu yorum görüntülenemiyor