2022 12. kitabı
Okunma: 24 Haziran 2022 00:00
Ateşin Vaadi -Amanda Bouchet -Selamlar... Taze bitirdiğim bir kitap olan ateşin vaadinin incelemesi için buradayım. Kitabı 1 günde bitirdim. Maraton sürecinde okuduğum bir kitap olduğu için 1 günde bitirdim. Bence anlayarak okumanız kitabın içine girmenizi sağlaması için daha iyi olur. Kısaca konusundan bahsedeyim. -Cat, seyyar bir sirkte çalışan bir kahin. Yine bir sirk günü bir çocukla konuşurken ona fazla bilgi verirken birinin onu dinlediğini fark eder. Gelen kişi Cat'in kralseçen olduğunu bilir ve onu yanında götürmek için kaçırır. Cat politika oyunlarının, piyon olmamak için bir savaşın ve şehvetli bir aşkın ortasını düştüğünü sonradan fark eder. -Kitapta en çok bahsedilmesi gereken şey karakterler arası çekim kesinlikle. Aralarındaki tansiyon asla düşmedi ve flörtöz atışmalarını çok sevdim. Ama karakterler çok hızlı bir ilişkiye başladılar gibi hissettim. Ya da ben çok hızlı okudum nskkdmdld. Kitabın içinde +18 sahne var uyarısını yapayım. Yan karakterlere de bayıldım. Ana ekibimiz çok iyiydi. Ve ana kadın karakterimiz Cat çok güçlü bir karakterdi. Ama çok sinir oldum. Verdiği kararlar beni sinir hastası etti. Sinirlerim çok gerildi. -Kitap başlarda çok akıcıydı. İlk 250 sayfa elimde aktı. Ama sonradan durgunlaştı ve sonlar doğru fazla politika ve strateji konuşuldu. Bu biraz sıktı. Karakterlerimiz zeki ve yaptığı stratejiler çok zekiceydi. Sonlara doğru konu derinleşti. Kitap hakkında baya soru işaretlerim var. Çok fazla bilgi verilmediğini hissettim ve bu kitabın içine girmemi zorlaştırdı. Ne öğrendiysem tırnağımla kazıyarak öğrendim sndmdmldld. Diğer kitaplarda bu durum aşılırsa serş çok güzel olur. Devam kitaplarında şahlanacağını düşündüğüm bir seri. -Fantastik, romantik ve politika severseniz koşun alın. Ama sonlarda gerçekten biraz fazla politika sıktı. Genel olarak beğendim. -⭐⭐⭐⭐/5 Ateşin Vaadi Amanda Bouchet
Roman
Ateşin VaadiAmanda Bouchet · Yabancı Yayınları · 20221,326 okunma