Ben Kirke
2022 146. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2022 16:59
Her zaman mitolojiden hoşlanan bir insan olmama rağmen bu kitap mitoloji romanları arasında bile parlamayı başaran bir eserdi bana göre. Yazım tarzı hem basit değildi hem de sürükleyiciydi. Ayrıca ana karakterimiz olan Kirke çok iyi işlenmişti ve tüm duygu geçişleri çok anlaşılırdı. Yaptığı her eylemi niye yaptığını sebepleri ile kavrayabiliyorduk ve bu durum beni çok tatmin etti. Kitapta genel olarak bir sonsuzluk iyi midir tartışması ve insanların sadakatsizliği dönüyor ama bu konudaki düşünceleri gayet parlıktı bana göre. Aralarda geçen bazı cümleler ve Kirke nin bazı durumları beni gerçekten çok etkiledi. Ve Kirke dışındaki diğer karakterler de çok iyi işlenmişti bana göre. Genel açıdan baktığımda ise gerek okuması gerek hakkında düşünmesi çok zevkli bir kitaptı. Yazım tarzı ise ayrıca hoşuma gitti ve içindeki feminist ögelerden de hoşlandım. Sonu ise beni çok tatmin etti ve gayet keyifliydi. Yani sürükleyici ağır olmayan ve gayet tatlı bir roman okumak isterseniz bu kitap gerçekten biçilmiş bir kaftan.
Ben, KirkeMadeline Miller · İthaki Yayınları · 202444,2bin okunma