EFLA YALANCI KASIM
2022 4. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2022 22:03
Bazı yollar, yıllar alır.. Öncelikle Deniz Kılıç kaleminize sağlık. Azıcık spoiler ola bilir :D Kitabı yeni bitirdim ve duygularım karmaşık. Daha olayları tam sindiremedim. Uzun süre etkisinde kalacağım bir kitap oldu. Yazdıklarım biraz Ef taraflı ola bilir :D Şimdi kitab bize Ef(Deniz), Efla (Belis) isimli iki insanın zorluk dolu aşk hikayesini anlatıyor. Benim gözümde bu hikayenin tek aşk tarafı Ef. Garibim aşkı yolunda çekmediyi dert, çile, yapmadığı fedakarlık kalmadı. Deniz kendine bir Efla yarattı ve onu sevdi. Hikayemizin karanlık ve kötü karakteri ise Belis yaptığı bütün çirkinliklerle sizi çileden çıkarıcak. Romanı okudukca duygudan duyguya geçiş yapıyorsunuz. Ef'in aşkı sizi eritiyor, Efla nın yaptıkları çileden çıkarıyor, yaşadıkları sevgi içinizi ısıtıyor, Ef'in saflığı lütfen kendine gel dedirtiyor :D Ef öyle güzel sevdiki Efla'sını dillere destan. Lütfen Ef'leri koruyalım)) Kitabda da söylendiyi gibi "Her cehennemin bir Efla'sı vardır". Kitabı okuyun, okutturun efendim. Başarılarınızın devamını dinlerim @denizkilic_official Bir sonrakı kitabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
EflaDeniz Kılıç · Panu Kitap · 2022746 okunma
2.195 Gösterim
Ef'e seslendim kitabı okuduğum her satırda; O SENİ HAKETMİYOR!!!
Sun Shine
Bende 🤦‍♀️ bazen Belisi dövesim geldi (iyiki şiddete karşıyım😅)
Eğer size bir şeyler hissettirebildiysem ne mutlu. 🍁🍂 yüreğinize sağlık.
Sun Shine
Kaleminize sağlık yazar bey 🌼