2022 63. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2022 13:22
Yazarın bir önceki kitabından dolayı bu kitaba karşı inanılmaz bir önyargım vardı ama daha ilk sayfadan o önyargım yerle bir oldu. Okurken bir çok sayfada bana kahkahalar attıran muhteşem bir historical romance okudum ben eyyy okurlar... Kitap seri ve merak ettiğim karakterlerin hepsinin kitabı çıkmış. Kitap ve yazarları mundar etmekte birinci sırada olan Pegasus Yayınları bu seriyi de mahvetmiş ve yıllardır seriden başka kitap çıkmamış. Susanna, Spindle Koyu'nda kendisine harika bir dünya kurar. Varlıklı ve soylu ailelerin sorunlu kızlarını gönderdiği bu yer Susanna için tam bir mabed yeridir. Kızlarla beraber Spindle Koyu'nda harika zamanlar geçirirken dünyası davetsiz bir misafir ile altüst olmak üzeredir. Ah keşke benim dünyamı da altüst edebilecek bir Yarbay Victor St. George Bramwell'm olsaydı. Bram'in tek isteği geçirdigi kaza sonucunda iyileştiğini ispat edip birliğine katılmaktır. Bunun içinde sadece ve sadece Susanna'nın babasından üstlerine onay mektubu yazmasına ihtiyacı vardır. Bram'cığım sadece mektup yazılmasını isterken kendisini bir anda Rycliff Kontu, yıkık bir kalenin sahibi ve Ingiltere'nin en tembel ve yeteneksiz asker adaylarıyla oluşan milis adaylarının başında bulur. Olaylarda böyle başlar. Susanna'yı aşırı sevdim. Gereksiz triplerden uzak, istediğini bam bam söyleyebiliyor. Bram ve gururu ise insanı bir miktar sinir etsede. Hak vermeden edemedim. Karşımızdaki çocukluğundan veri askerlik harici hiç bir şey bilmeyen bir adam sonuçta. Sorumluluklarını es geçemiyor. Bir sonraki favorim ise Bram'ın kuzeni Colin. Ah Colin'ciğim senin kitabını bana ulaştırmayanlar utansın ne diyeyim. Seri yok evet ama bu kitabı mutlaka OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Aşk CephesiTessa Dare · Pegasus Yayınları · 201599 okunma