Şiir Etkinliği!
Bana 4 kelime verin ve sizlere bir dörtlük yazayım. Sevdiğiniz kelimelerle kendinize ait bir dörtlüğünüz olmuş olsun. Hem bu adam Karanlığın EsirleriKaranlığın Esirleri böyle bir kitap yazmış ama edebi dili yüksek mi kalemi iyi mi ? Diyenler de varsa karşılaştırıp görmüş olursunuz :) BAŞLAYALIM! Etkinlik kuralsız olmaz, notları okuyun lütfen 🙏🏽 1) Yazılan dörtlükler tamamen bana ait olacağı için lütfen paylaştığınızda Via verin. 2) Etkinliğe çok sayıda katılan olursa herkese yetişemeyeceğim için geri dönemediklerim alınmasın, gücenmesin, darılmasın 🙏🏽
·2 alıntı·
13,6bin Gösterim
Kara, karga, sürü, uçmak
Furkan Gürsu
Alimlerin gözleri bir karga ya da kuzgun Uçsa da siyahlıkların ortasında görürler gerçekliği Cesareti olan tek hareket eder sürüyle değil Her gecen olaylı artık ailen der Rahşende durul
Furkan Gürsu
Galiba gökyüzünü ve denizi çok seviyorsunuz :) Herkese farklı şekillerde anlatayım diye canım çıkıyor şu an 😄
Behemehal Alafranga Kabotaj Badana
Furkan Gürsu
Anadolu'nun ortasında alafranga yaşamlar Yeşil denizin ortasında sahte kabotajda çalışanlar Behemehal bir çelişki bu arazilerin ortasında Okulları badanasız, eğitimden uzak (YAZDIM VALLAHA YAZDIM)
Acı, insalar, duygular ve yalnızlık...
Furkan Gürsu
İnsanları anlattım çokça, insanlar yine de istedi insanı insana anlatmamı Belki de yalnız bir kalemden iyi duyguları duymak istediler Bilmezler ben acıdan ve kandan bahsederim, doğrusu budur dedim anlatamadım Yine de yazar dururum belki bir gün gerçek olur düşlerimdeki saltanatım
Furkan Gürsu
Etkinlik bitti. Katılanlara teşekkür ederim. Toplam 43 kıta ile kapattık. Destek olmak isteyen olursa Karanlığın EsirleriKaranlığın Esirleri alıp okuyabilir. Kendinize iyi bakın 🙏🏽🔥
Ben sizi yormak istemiyorum. Hatta ben size yazayım 😌 " Karanlığın esirleri zincirleri kıracak. Gün yüzüne çıkacak. Güneşli bir günde.."
Estağfurullah 🙏🏽
Bu yorum görüntülenemiyor