2022 131. kitabı
Okunma: 28 Haziran 2022 02:55
"Hangisi daha fazla cesaret gerektiriyordu? Yaşamak mı, ölmek mi? Bence yaşamak Ama Jowan için tam olarak öyle sayılmaz. Şöyle ki o yine öfkesine yenik düştü ve ejderyan kabul törenini birbirine kattı. Az kalsın ejderhasıyla yeni bağlanan çocuklardan birini ezip ölmesine sebep olacaktı. Peki ne yaptı? Kaçtı Bir ejderhası yoktu işte kimse onu istememişti Beni de istemiy ejderyan çünkü yooh yani gerçekte Neyse bizim Jowen kim onu söyleyelim önce. İlk kitap #ejderhanınkızı 'nda cinayetin tek tanığı olan Mila -ki o zamanlar bi hizmetçiydi- elinde dört ejderhayla Arcosi halkının açgözlü Lordudan saklanmıştı ve o kız sonra bir şeyler yapmıştı. İşte Mila büyüdü ve ejderha sürücüsü oldu. En yakın arkadaşları ikizler ise adanın yönetimine geçti. Jowan ikizlerin en küçük kardeşi. Ama jowan'ın savaşı bambaşka. Gizemli arkadaşıyla birlikte tuhaf tünellerde... Hayır söylemiyorum bir de isyancılara uğraşmak zorunda. Bir ejderyanı olacak mı? Ailesine dönecek mi? Neler olacak hepsi kitapta Efenim #epicfantasy türündeki bu eser #gençyetişkin düzeyindedir. Yani aslında her yaşa uygundur çok beğendiğimi @guneykitap 'a ejderyanım olmadığı için kızgın olduğunu da söylemeyi bir borç bilirim. Dehşet ve ibretle tavsiye ederim
Gölge Ejderhaların YükselişiLiz Flanagan · Güney Kitap · 202146 okunma