, bir kitap okudu
Orhan Pamuk
7.5/10 · 60,3bin okunma
2.069 Gösterim
emine
Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi...Zira şuan kalbim sızlıyor resmen..Yeşim hanım..
Heyecanlandım şu an sizden gelecek incelemeyi okumanın hayaliyle.. neler neler nasıl cümleler çıkacak kim bilir offf sizden 🌸🌸🌸☺️
emine
Bu kitap için muazzam bir inceleme yazılmıştı Sezen Dursun tarafından 💜🌸 bir üstünü yazmam imkansız Fatih bey🤷‍♀️ Okumanızı şiddetle tavsiye ederim 👍
emine
Sezen Dursun estağfurullah canım benim🙈 Hatta kitabı okuduktan sonra inceleme isteyen okur arkadaşlar oldu iznini almadan msj ile yolladım senin incelemeni 🙈🤷‍♀️😊 Beğenmek ne kelime tatlım gerçekten sen bu işte ustasın👌👌 aksi hakkını yemek olur. Bu konuda asla mütevazı olmamalısın...💃⚘🍀🌼💜 Çok mu çok çok çok seviliyorsun 💜💜🥰😍
Çok severek ve beğenerek okumuştum. Bir insanın baska bir insana duyduğu aşkı ve tutkuyu ancak bu kadar güzel bir dille kaleme alınırdı herhalde.keyifli okumalar
emine
@Ervatann okadar güzel ifade ettiniz ki Füsun hanım.. Aşk ve tutku ancak bu kadar güzel anlatılabilrdi. Sizede keyifli okumalar diliyorum 🍀🌼
Herkes bilsin çok mutlu bir hayat yaşadım. ( En büyük yalanı) Ah! Kemal Ah!
emine
Son cümle ile darmadağın etti 😔😔 Kemal Kemal diye diye kitap bitti ama...
Nasıl gidiyor umduğunu buldun mu?
emine
Fazlasını buldum desem Fatma hanım 🙈 Aylardır okumaya kıyamadığım bir kitap..Sezen Dursun hanımın incelemesinden sonra oku dedim artık kendime 🍀🌼⚘