Merhaba,
Bugün sizlere @elpisyayinlari ndan @sezerbelgin kaleminden #yaralıdil kitabı ile geldim
Kadere inanır mısınız?
Bir insanın kendi kaderini yazıp başkalarının kaderini de nasıl değiştirdiğini okuyoruz bu kitapta.
İlk olarak kitabın kapak tasarımı dikkatimi çekti kesinlikle içeriğini çok güzel yansıtan bir kapak olmuş
Kalemiyle yeni tanıştığım @sezerbelgin ilk okuduğum kitabı oldu ama son olmayacağı kesin
Harika bir kurgu sizi baştan sonra etkiliyor asla ne olacağını tahmin edemiyorsunuz ben nefessiz okudum gözlerin dolu dolu hatta ağladığım anlar da oldu çünkü hüzünlü ve hayatın içinden günümüzde de hala var olan gerçekler sizi etkiliyor.
Kitaptaki diyaloglar da o kadar güzel ilerliyor ki akıcı bir şekilde elinizden bırakmadan merakla okumak istiyorsunuz
İskender hukuk fakültesini birincilikle bitiren bir genç ama fotoğrafçılık onun için vazgeçilmez bir tutku Bir gün çocukluk arkadaşı Namık ile karşılaşır Namık arkeoloji ile ilgilenen ayrıca bir dergide yazar, İskender'e bir teklifte bulunur sevdiği işi yapacak olmanın mutluluğu ile kabul eder ailesi buna karşı çıkıp tüm imkanları elinden alsalar da İskender Namık ile birlikte işle ilgili gidecekleri Suruç mülteci kampına yola koyulurlar.
Kamptaki yaşam çocuklar ve Eyüp ile ilgili kısım çok etkiliyor Namık bilgiler toplayıp sohbet ederken İskender resimler çekiyordu,orada bir kaç gün kalıp Dergi için gerekli araştırmayı yapınca kalpleri buruk,üzgün bir şekilde ayrılırlar.
Sınıra yakın bir köyde kazı yapmak için yola koyulur Namık, İskender ve Dilaver
İşte bütün hikaye o köyde bir dere kenarında gördüğü ay parçasına benzettiği aklından bir türlü çıkaramadığı güzel kızla başlıyor.
O güzel kız dilsiz Asmin idi çok acılar çekmiş annesi babası olmayan amcası tarafından şiddet gören bir kızdı
Asmin'in acıklı hikayesini de kitaptan okumalısınız
İskender ve Asmin her gün buluştular birbirlerine öyle baglandılar ki o köyden kaçmanın planlarını yapmaya başladılar.
Bundan sonrasını anlatmak istemiyorum spoiler verebilirim çünkü
O köyde neler yaşanacak, kaçabilecekler mi?
İskender ve Asmin'i nasıl bir son bekliyor ?
Kitabın sonu nasıl bitiyor?
Sırlar nasıl çözülüyor?
İstanbul dan İran sınırına uzanan 33 yıllık bir sır perdesi, bir aşk hikayesi.
33 yıl sonrasını edebiyat öğretmeni Tuncel bize anlatıyor.
Edebiyat öğretmeni Tuncel kim mi kitabı okuyun
Gönül rahatlığıyla kesinlikle okumalısınız diyorum.harika bir kitap.
Yazarın kalemine yüreğine emeğine sağlık kaleminiz hep yazsın
" Fotoğraflar bana insanlardan daha çok şey anlatır. Ben susarım onlar konuşur. Gözlerimle onları dinlerim."