2022 87. kitabı
#vals /88/ @hakankantarceken @lorayayincilik Book•lover ❥ Birbirini kovalarken cehalet, para ve en iğrenci de aptal cesareti ; insanlar öyle bir hale gelir ki ne güzelin güzelliği kalır ne de çirkinin çirkinliği... Adaletin kör olması iyiydi, eğer ki terazi bozuk olmasaydı... Demek yapması gereken çok şey olunca ölümden ne de korkarmış insan... Merhabalar Bugün sizlere Edirne'nin mis gibi serin sularından ve bol güneşli bir gününden severek okuduğum bir kitap ile geldim. Üçleme serinin son kitabıni okuyup, diğer iki kitap ile bağlantıyı kurmayı başarmış bulunmaktayım. Aslında kitaplar bağımsız da okunabilir. Fakat daha net anlamak icin üçleme olarak okumak daha bir zevk verici olacaktır. Son kitabı okurken de yazarin ters köşelerine maruz kaldım beni oldukça yanıltıp heyecanlandırmayi başardı. Kaleminin akıcılığı, duru ve öz anlatımı ile harika bir okuma serüveni yaşadım. Yazarın polisiye türüne, psikolojik analizler eşliğinde harmanlanmış kurgusuna bayıldım. Ustaca olay örgüsünün aktarılması ve kurgu bütünlüğünün bozulmadan işlenmiş olması oldukça güzeldi. Toplumsal mesajlar iceren ön yargının ve insan benliğinin duygu durumu, karakterler ile içsel bir döngüyü keyifli ve düşünmeye sevk edici vurgulari satırlarını ustaca betimlemeleri ile süslemiş ... Hayata ve insanlara karşı ön yargıları olan komiser Adnan'nin kırılması güç duvarlarını bir genç kızın hayatını kurtararak , onunla kurduğu iletisim ve arkadaşlık sayesinde farkli bakış açıları yakalamasına şahitlik ederken , tesadüf eseri bulunduğu ortamda yaşanan büyük bir patlamanin davasını üstlenmesi ile olaylar başlıyor ve sürükleyici bir şekilde devam ediyor... Hep birlikte Adnan ile birlikte yaşanan patlamanin suçlularını bulma mücadelesine ortak olmaya ne dersiniz? Bence bu olaya sizde dahil olmalısınız , hiç pisman olmayacaksınız... #okuyanterazi #okuyanteraziileokuyoruz #edirne #kesfet #yaz #tatil #polisiye #roman #bookstagram #book
ValsHakan Kantarçeken · Flora Yayınları · 202215 okunma