#KitapYorum
#AĞUSTOSYORUM2022
#Polisiye
#Soygun
#KasımHocalar
En iyi soygun filmlerinin yönetmeni Hakan Dağlı çok sayıda soygun filmi çekmiş büyük başarılara sahip bir yönetmendir.Yeni banka soygunu filminin çekimleri bitmiş. Asistanına bir müddet ara varelim dinlenelim diye talimat verir ve evine gider.
Kızı Simirna babasına kek yapmış heyecanla beklemektedir.Eşi Cansu ve kızlarıyla mutlu bir ailedirler.Ailesiyle biraz vakit geçirir akşam film setinden Enes ve Gökhan'la buluşup sohbet eşliğinde biraz alkol tüketirler.Eve geldiğinde kızı ve eşi uyumuştur alkolün etkisiyle Hakan da uykuya dalar.
Başında hafif bir ağrıyla gözlerini açmaya çalışır zorlanarak gözlerini biraz araladığında odanın içerisinde maskeli birilerinin olduğunu görür telaşla kalkmaya çalıştığında ise ellerinden yatağa bağlı olduğunu anlar.
Eşin ve kızın elimizde bizim için üç banka soyacaksın bu kez film değil gerçeğini yapacaksın. Bankaların ismi ve soygunların tarihleri kağıtta yazılı ilk soygundan sonra biz sana ulaşırız senden istediklerimizi yaparsan onları kurtarabilirsin der maskeli adam.Ve Hakan'ın koluna iğneyi batırır iğnenin etkisiyle uykuya dalar.
Hakan ailesini kurtarabilecek mi?
Maskeli adamın dediği soygunları yapacak mı?
Polisten yardım isteyecek mi?
Hepsi ve daha fazlası SOYGUN kitabında. Harika bir polisiye okudum.Keşke sayfa sayısı biraz daha fazla olsaydı. Sürükleyici sonuna kadar aksiyon ve entrikanın bitmediği bir hikaye.Polisiye severlere tavsiye ediyorum. Yazarımızın kalemi daim yolu açık olsun inşAllah.