Şubat 2018
Dorlion Yayınevi
Sıralamalar

2022 58. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2022 15:19
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #soygun adlı bir kitap ile geldim. Polisiye severler toplanın size harika bir eserden bahsedeceğim. Hakan iyi bir eş ve iyi bir babadır. Mesleği yönetmenlik olan Hakan’ın yaptığı polisiye filmleri gişe rekorları kırmaktadır. Her filminde soygun içerikli konular mevcuttur. Hem işinde hemde ailesinde başarılı bir bireydir. Bir gün arkadaşı Enes ve Gökhan ile kafa dağıtmaya meyhaneye gider. Eve dönünce eşi Cansu ve kızı Simirna’yı rehin almış adamlar görür. Bu adamlar büyük bir soygun çetesidir. Ondan filmlerinde olduğu gibi soygun yapmasını isterler. Belirledikleri üç bankayı soymasını mecbur kılarlar. Ailesini kurtarmak için harekete geçen Hakan zekasını konuşturan muazzam planlar ile karşımıza çıkar. Yaptığı stratejiler aşırı heyecan vericiydi ve kendine hayran bırakacak bir zekası ile olaylara müdahele eden bir karekter olarak karşımızda durmaktadır. Hakan bankaları nasıl soyguna gidiyor mu? Gidiyorsa nasıl bir Strateji uyguluyor? Cansu ve Simirna’yı kurtarabilecek mi? Kurtarmak için neler yaşıyor ve yaşatıyor? Bu soruların cevaplarını okurken bulacaksınız. Gerilim aksiyon dolu bir okuma yapmak isteyen herkes kesinlikle okumalı. Yazarın kaleminin akıcı ve anlaşılır olmasından dolayı her kitle rahatlıkla okuyabilir. Ben çok severek okudum. Yazarın kalemi daim olsun.
·135 syf.·
2022 21. kitabı
“Bu kaldırımlarda her türden insana her zaman yer vardı. Ama insanlığa yer yoktu.” Ülkenin en iyi soygun filmlerinin yönetmeni Hakan Dağlı, sadece banka soygunu filmleri çeker ve çektiği her film gişe rekorları kırar. Özel hayatında hem iyi bir eş hemde iyi bir babadır. Bir gün arkadaşı Enes ve Gökhan'la bir meyhanede kafa dağıtır. Ertesi gün gözlerini açtığında evinde kızını ve karısını rehin almış adamlarla karşılaşır. Sadece soygun filmleri çeken Hakan'a gerçek bir soygun yapılması söylenir. Kızını ve karısını kurtarmak adına gelen adamların seçtiği üç bankanın soygunu için Hakan harekete geçer. Zekası sayesinde ailesini kurtarmak için akıl almaz bir plan yapan Hakan, hem ailesini kaçıran kişileri hem polisleri hayrete düşürür. " İhtimali olan tek gerçek adalettir. Ve bugün geciken bir adalet yerini buldu." Yukarıya az önce bıraktığım alıntı kitabın en can alıcı alıntısı diyebilirim. Harika bir polisiye okudum. Kurgusu farklı ve güzeldi. Hakan'ın zekası ve yaptığı stratejiler aşırı heyecan vericiydi. Üç bankanın soygunu ve gelişen olayları okurken kendimi fazlaca kaptırdım. Sonu ise beklentimin çok çok üstünde bitti. Şaşırtan ve ters köşe yapan kitapları çok seviyorum. Özellikle polisiye ise tadından yenmiyor. #soygun kitabı da güzel bir ters köşeyle bitti. Tadı damakta bırakan bir kitap oldu gerçekten. Genelde cinayet romanları okuduğum için kurgusu oldukça dikkatimi çekti. Soygun filmleriyle gişe rekorları kıran bir yönetmenin gerçek bir soygunda neler yapabileceğini hadigelin sizlerde okuyun. Polisiye severlerin dikkatini çekeceğini düşündüğüm bir kitap. Ben sevdim kesinlikle tavsiye ediyorum.
Polisiye
2023 70. kitabı
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #soygun adlı bir kitap ile geldim. Polisiye severler toplanın size harika bir eser ile geldim. Hakan iyi bir eş ve iyi bir babadır. Mesleği yönetmenlik olan Hakan’ın yaptığı polisiye filmleri gişe rekorları kırmaktadır. Her filminde soygun içerikli konular mevcuttur. Hem işinde hemde ailesinde başarılı bir bireydir. Bir gün arkadaşı Enes ve Gökhan ile kafa dağıtmaya meyhaneye gider. Eve dönünce eşi Cansu ve kızı Simirna’yı rehin almış adamlar görür. Bu adamlar büyük bir soygun çetesidir. Ondan filmlerinde olduğu gibi soygun yapmasını isterler. Belirledikleri üç bankayı soymasını mecbur kılarlar. Ailesini kurtarmak için harekete geçen Hakan zekasını konuşturan muazzam planlar ile karşımıza çıkar. Yaptığı stratejiler aşırı heyecan vericiydi ve kendine hayran bırakacak bir zekası ile olaylara müdahele eden bir karekter olarak karşımızda durmaktadır. Hakan bankaları nasıl soyguna gidiyor mu? Gidiyorsa nasıl bir Strateji uyguluyor? Cansu ve Simirna’yı kurtarabilecek mi? Kurtarmak için neler yaşıyor ve yaşatıyor? Bu soruların cevaplarını okurken bulacaksınız. Gerilim aksiyon dolu bir okuma yapmak isteyen herkes kesinlikle okumalı. Yazarın kaleminin akıcı ve anlaşılır olmasından dolayı her kitle rahatlıkla okuyabilir. Ben çok severek okudum. Yazarın kalemi daim olsun. Bu kaldırımlarda her türden insana her zaman yer vardı. Ama insanlığa yer yoktu.
2022 21. kitabı
#KitapYorum #AĞUSTOSYORUM2022 #Polisiye #Soygun #KasımHocalar En iyi soygun filmlerinin yönetmeni Hakan Dağlı çok sayıda soygun filmi çekmiş büyük başarılara sahip bir yönetmendir.Yeni banka soygunu filminin çekimleri bitmiş. Asistanına bir müddet ara varelim dinlenelim diye talimat verir ve evine gider. Kızı Simirna babasına kek yapmış heyecanla beklemektedir.Eşi Cansu ve kızlarıyla mutlu bir ailedirler.Ailesiyle biraz vakit geçirir akşam film setinden Enes ve Gökhan'la buluşup sohbet eşliğinde biraz alkol tüketirler.Eve geldiğinde kızı ve eşi uyumuştur alkolün etkisiyle Hakan da uykuya dalar. Başında hafif bir ağrıyla gözlerini açmaya çalışır zorlanarak gözlerini biraz araladığında odanın içerisinde maskeli birilerinin olduğunu görür telaşla kalkmaya çalıştığında ise ellerinden yatağa bağlı olduğunu anlar. Eşin ve kızın elimizde bizim için üç banka soyacaksın bu kez film değil gerçeğini yapacaksın. Bankaların ismi ve soygunların tarihleri kağıtta yazılı ilk soygundan sonra biz sana ulaşırız senden istediklerimizi yaparsan onları kurtarabilirsin der maskeli adam.Ve Hakan'ın koluna iğneyi batırır iğnenin etkisiyle uykuya dalar. Hakan ailesini kurtarabilecek mi? Maskeli adamın dediği soygunları yapacak mı? Polisten yardım isteyecek mi? Hepsi ve daha fazlası SOYGUN kitabında. Harika bir polisiye okudum.Keşke sayfa sayısı biraz daha fazla olsaydı. Sürükleyici sonuna kadar aksiyon ve entrikanın bitmediği bir hikaye.Polisiye severlere tavsiye ediyorum. Yazarımızın kalemi daim yolu açık olsun inşAllah.
2022 20. kitabı
Hakan Dağlı soygun filmlerini çeken ünlü bir yönetmen bir Eşi ve kızı kaçırılır ve  karşılığında üç  bankayı soymalarını isterler ondan Başka çaresi olmayan Hakan bu tekliflerini kabul eder Yaprak planlarla zekâsıyla bankayı da rahatlıkla soyar Bir şekilde polislerden ve soyguncuların elinden kurtulması lazım Bunu da çok zekice yapar Kısa ama okuması zevkli bir kitapla geldim Polisiye den daha çok ve aksiyon kitabıydı Kitabı merak içinde okudum Açıkçası biraz daha uzun olmasını isterdim Çünkü bazı soru işaretleri kaldı aklımda. Neyseki ikinci kitabı olacak sanırım onu da heyecanla bekliyorum
2024 146. kitabı
Merhaba dostlar. Son günlerde yavaşladığımı düşündüğüm için olsa gerek heyecanın, aksiyonun, gerilimin ve merakın hiç eksilmediği ve muhteşem sürpriz sonuyla beni ters köşe yapan Kasım HocalarKasım Hocalar in kaleme aldığı SoygunSoygun kitabı ile kendime geldim diyebilirim. Bir yönetmen düşünün yağtığı filmlerle büyük başarılara imza atmış, çektiği soygun sahneleri gerçeği aratmayacak kadar muhteşem. Hakan, eşine ve kızına büyük bir sevgiyle bağlı ve önceliği hep ailesiydi. Son çekimi yaptığı gece gözlerini açtığında karşısında yüzü maskeli adamları görünce ne yapacağını şaşırmış ama bağlı olduğu için kalkamamıştı. Karısını ve kızını sorduğunda ise soyguncuların dedikleri 3 bankayı soyduktan ve istediklari paraları teslim ettikten sonra onlara kavuşabileceğini öğrenen Hakan, yapamayacağını, sadece film çektiğini söylese de karısı ve kızı için kabul etmek zorunda kalmıştı. İlk bankayı tek başına kusursuz şekilde soyan Hakan, hem soygunculardan kurtulmak hem polisten kaçmak hem de ailesine kavuşmak için çok tehlikeli bir oyunun içine girer. İkinci soygunda polisler bankayı sarmış ve kaçacak yer yoktur. Polis yardım eden soyguncuları öldürmüş Hakan tek kalmıştır. Zaman kısıtlı, sevdiklerinin hayatı tehlike de ve polisler peşinde. Polislerden kurtulmak için nasıl bir yol izleyecek. Peki Hakan, bankaları soyup eşini ve kızını kurtarabilecek mi Sonlara doğru yaşadığım esrarengiz olaylar ve aklıma gelmeyecek plan beni şok etti. Daha küçük yaşta yüreği yanan bir çocuğun, vaktinde gelmeyen adaletin kendi dünyasında vermeye çalışması kendince haklılığını gösteriyordu. "İhtimali olan tek gerçek adalettir. Ve bugün geciken bir adalet yerini buldu." "Eskiden mühim bir soru vardı, bütün âlimlerin merak ettiği. Nereden geldik, nereye gidiyoruz? Şimdi insanların tek merak ettiği şey; ne zaman gidiyoruz?
2021 27. kitabı
Sevgili @midoreyas ın düzenlediği etkinlikte @kasimhocalarofficial ın @dorlionyayinlari ndan çıkan #soygun kitabını okuduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. #kitapyorumu Ülkenin en iyi soygun film  yönetmeni olan hakan evli ve bir kız çocuk babasıdır. Birgün gerçek bir soyguna karışmak zorunda kalır, kimliği belirsiz bazı kişiler eşini ve çocuğunu kaçırırlar. Hakan'dan 3 ayrı banka soymasını bunun karşılığında ailesini bırakacaklarını söylerler. Çok zeki olan hakan ailesini kurtarmak için akılalmaz bir plan yapar öyleki hem ailesini kaçıran kişileri hem polisleri hayrete düşürür. Aksiyon dolu akıcı bir kitaptı,okurken aklımda La cassa de papel sahneleri canlandı,sonunu hiç böyle beklememiştim Herkese musmutlu günler diliyorum,kitapla kalın
2022 32. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2022 15:56
Merhaba, aksiyon filmi izler gibi bir kitap okudum. Spoiler vermeden biraz konusundan bahsetmek istiyorum. Hakan sadece soygun filmleri çeken ünlü bir yönetmendir. Günün birinde filmleri gerçek olur arka arkaya üç tsne banka soymak zorunda kalır. Dahice yaptığı planlarla herkesi atlatıp finale kadar başarı ile gelir. Final ise süpriz bir ters köşedir. Kurguyu sevdim. Konuyu çok fazla uzatmadan ve anlaşılır bir şekilde işlemesi güzeldi. Ancak dilde bazı yerlerde zaman kullanımmı ile ilgili tutukluk vardı.Özellikle arka arkaya bolca di'li geçmiş zaman kullanılan kısımlar. Karşılıklı diyaloglara daha çok yer verilebilirmiş. Yüksek tempolu polisiye gerilim okumak isteyenler rahatlıkla okuyabilir. Kitapla kalın.
Puan vermedi
"Kâinatta hiçbir varlığın bizim kadar aşağı düşebileceğini hayal bile edemiyorum. Yaratıldığı toprağın üstünde başını hiç öne eğmeden, sanki o toprak bizi hiç bağrına basmayacakmış gibi yaşayan böyle düşüncesiz, kibirli varlıklar olup çıkıverdik." Hakan Dağlı, kırk yaşlarında evli ve bir kız çocuğu vardı.Eşine ve kızına çok bağlı. Ülkenin en iyi soygun filmlerinin yönetmeniydi. Banka soygunu filmleri çeker,çektiği bu filmleri gişe rekorları kırıyordu. Sadece iş hayatı değil özel hayatında da çok iyi bir eş ve harika bir babaydı. Bir akşam arkadaşlarıyla buluşup kafa dağıtırlar ve eve geç saatte döner.Yorgunluktan hemen uykuya dalar. Başında hissettiği ağrıyla uyanır. Gözünü açtığında odada tanımadığı dört maskeli adam vardı ve elleri yatağa bağlanmıştı. Kızı ve eşi adamların ellerindeydi.Onları kurtarmak istiyorsa üç bankayı soyması gerekiyordu. Soygun filmi yapan birinden bu defa gerçek bir soygun yapılması istenir. Filmlerinde çok zekice teknikler kullanıyordu Hakan ,bu defa bu zekasını gerçek soygunda kullanmasını isterler. Üç bankanın ismi verirler ve sırasıyla onları soyması istenir. Eşini ve kızını kurtarmak istiyorsa üç bankayı soyması gerekiyor. İlk sayfadan itibaren temposu hiç düşmeyen büyük bir merakla okuduğum harika bir kitaptı. Okudukça ne oluyor öyle derken bir ters köşe oluyorum,daha onu sindiremeden arkasından başka bir ters köşe ve beklenmedik bir son.Benim için harika bir okuma yolculuğu oldu Tek eleştirim kitabın ince oluşu ve tadı damağımda kaldı diyebilirim. Hakan'ın o keskin zekasını daha fazla okumak isterdim.Birde polislere öyle bir şey yaptırdı ki hem gülerek hemde büyük bir merakla okudum. Mutlaka bu güzel kitabı okuyun ve okutun. #soygun #kasımhocalar #polisiye
2024 102. kitabı
Selamlar, biraz polisiye-macera okuma isteğim vardı bu aralar ve nihayetinde şansımı soygun kitabından yana kullandım. Kısa, akıcı, gereksiz detaylara yer vermeden sonuca odaklı ve bize hiç ipucu koklatmadan finale itekleyen bir eser! Ama o final! İki kez ters köşeye oturttu beni ve çok sevdim.. Ülkenin en iyi soygun filmlerinin yönetmeniydi, İsmi Hakan Dağlı. Kırk yaşında uzun boylu atletik bir vücuda sahipti. Yüzünden her zaman kibar bir gülümseme ile konuşurdu. İşinde çok başarılıydı. Sadece banka soygunu filmleri çeker ve çektiği her film gişe hasılat rekorları kırardı. Başarısı iş hayatıyla sınırlı değil aynı zamanda hem iyi bir eş hem de çok sevilen bir babaydı. Eşi Cansu ve minik kızı Simirna ile birlikte geniş bir bahçeye sahip villa da yaşıyordu... Ve bir sabah uyandığında odasında yüzü maskeli adamlar tarafından elleri bağlı halde karısı ve kızının kaçırıldığını öğrenir. Yatağa bırakılan 3 farklı adresteki banka soygunlarını yapmazsa eşi ve çocuğunun öldürüleceğinin gerçeği ile baş başa kalır.. O sadece başarılı soygun filmlerinin yönetmeniydi ama gerçek hayatta soygunları gerçekleştirmek o kadar kolay mıydı sizce? Hakan’ın bundan sonraki tek başına attığı adımlar, zekice kurgulanmış bir kurgu araya giren yeni polis karakterler ve tüm bu planları tasarlayan bir adam! Kim bu adam? Gerçekten adalet sistemi doğru mu işliyor sizce? SemraSemra

Kasım HocalarYazar · 2 kitap
Kasım Hocalar, Edebiyat, Roman kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Kasım Hocalar kitapları; Dorlion Yayınevi aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Kasım Hocalar tarafından yazılan son kitap"Soygun", Dorlion Yayınevi tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.