2022 629. kitabı
Kitabın yazarı Khaby Lame bir sosyal medya fenomeni. İnstagram ve Tiktok üzerinden içerik üreterek milyonlarca takipçiye ulaşmış. Yaşama dair sorunlara basit çözümler sunmakta. Kitabında ise, Khaby Lame’nin doğumundan itibaren hayatını, komik bir dille anlatıyor. Senegal’de doğan Khaby, hayatına İtalya’da devam eder. Zeki ama bir taraftan da uykucu ve tembel. Bu yüzden de hayatı kolaylaştıracak buluşlar peşinde. Ders notları da kötü gelince, ailesi onu yatılı bir okula gönderir. Fakat burası çok farklı bir yerdir. Süper kahraman olmak fikri kafasında gelişirken kendini de geliştirme yoluna girer. Yazarın hayatını, yaşadıklarını ve ünlü bir fenomen haline gelişini, esprili, komik bir dille, çizgi roman şeklinde anlattığı bir kitap. Okunması kolay ve sunduğu basit çözümlerle de güldüren, eğlenceli bir kitaptı. Çocuklarla severek okuduğumuz bir kitap oldu. Umarım başka kitaplarında da buluşuruz. Şiddetle tavsiye ederim. #AcayipKolay ^ ^ ^ @yediverenyayinlari @yediverencocuk @khaby00 #bloghemsire #çizgiroman
Acayip KolayKhaby Lame · Yediveren Çocuk Yayınları · 202216 okunma