Acayip Kolay

Yediveren Çocuk Yayınları
9786258120110

Acayip Kolay
2022 76. kitabı
Merhaba sizlere okuduğum bir çizgi romandan bahsedeceğim. Bu ikinci çizgi roman okuyuşum. Bence eğlenceli ve gayet rahat okunması var. Neyse Khaby Lame'i Instagram'da keşfet videolarıyla tanıyorum ben. Eminim bir çoğunuzda görmüştür onu. Kısacası kolaylaştırıcı olarak biliniyor. Senegal'de doğup İtalya'da büyüyen bir içerik üreticisidir. Tiktok ve Instagram videolarıyla ünlenmiş ve fenomen olmuştur. Hatta Facebook kurucusunda daha çok bir Instagram takipçi listesine de sahiptir. Yaşamında karşısına çıkan sorunlara basit çözümler üreterek bir yıldan kısa sürede 180 milyondan fazla takipçiye ulaşmış. Bu çizgi romanında ise yaptığı bu işe vurgu yaparak komik bir kitap hazırlamış. Küçük yaşta derslerle arası iyi olmasa da hayatını kolaylaştıracak bir şeyler yapmaya başlayan bir karakter. Süper kahramandan ünlü birine dönüşüyor. Her şeye bir çözümü var ve kötü niyetli kişileri de kendince cezalandıyor. Sizde bu çizgi romanı merak ediyorsanız hemen alın derim.
Çizgi Roman
Khaby Lame
2024 6. kitabı
Kitapta Khaby Lame on hayatı anlatılıyor ve çizgi roman gibi anlatılan kitap ben çok beğendim ama okusanız da olur okumasanız da ben Khaby Lame ünlü olduğu zamanlar alıp okumuştum
2022 92. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2022 15:32
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere çizgi roman tarzında yazılmış bir kitapla geldim Khaby Lame'i tanımayanınız yoktur diye düşünüyorum. İnstagramda keşfettiğim aslında her şeyin daha kolay bir şekilde çözülebileceğini gösteren bir içerik üreticisi. Kitabında da kendinin doğumundan buralara kadar nasıl geldiğini çizgi roman şeklinde anlatmış. Ve Khaby diyor ki: Her şeyi basitleştirmenin her zaman bir yolu vardır. Yazılmış bir başka kitabının olması da dikkatimi çekti. #AcayipGünlük kitabında da bizleri nelerin beklediğini merak ediyorum açıkçası Çizgi romanseverlere tavsiyemdir Yazarımızın kalemine sağlık Khaby Lame
2022 629. kitabı
Kitabın yazarı Khaby Lame bir sosyal medya fenomeni. İnstagram ve Tiktok üzerinden içerik üreterek milyonlarca takipçiye ulaşmış. Yaşama dair sorunlara basit çözümler sunmakta. Kitabında ise, Khaby Lame’nin doğumundan itibaren hayatını, komik bir dille anlatıyor. Senegal’de doğan Khaby, hayatına İtalya’da devam eder. Zeki ama bir taraftan da uykucu ve tembel. Bu yüzden de hayatı kolaylaştıracak buluşlar peşinde. Ders notları da kötü gelince, ailesi onu yatılı bir okula gönderir. Fakat burası çok farklı bir yerdir. Süper kahraman olmak fikri kafasında gelişirken kendini de geliştirme yoluna girer. Yazarın hayatını, yaşadıklarını ve ünlü bir fenomen haline gelişini, esprili, komik bir dille, çizgi roman şeklinde anlattığı bir kitap. Okunması kolay ve sunduğu basit çözümlerle de güldüren, eğlenceli bir kitaptı. Çocuklarla severek okuduğumuz bir kitap oldu. Umarım başka kitaplarında da buluşuruz. Şiddetle tavsiye ederim. #AcayipKolay ^ ^ ^ @yediverenyayinlari @yediverencocuk @khaby00 #bloghemsire #çizgiroman

Khaby LameYazar · 1 kitap
Khabane Lame Senegalli-İtalyan bir TikTok video ünlüsüdür. Basit işleri sebepsiz yere karmaşıklaştıran insanları alaycı bir şekilde gösterdiği kısa komedi skeçleriyle tanındı. Kendisi Haziran 2022 itibarıyla en çok takip edilen TikTok hesabıdır