Şu ana kadar neden okumadım diye kendime kızıyorum
2022 6. kitabı
Okunma: 08 Eylül 2022 12:27
Bu kitap hakkında çok şey söylendi,yazıldı,oynandı ve ben uzun süredir bu kitabı tanıyordum ama bir türlü okumaya elim gitmiyordu. O kadar pişmanım ki daha önce okumadığım için. Kitabı okurken durmadan onu bu kadar ölümsüz kılan şeyin ne olduğunu düşündüm durdum. Konusu elbette çok güzeldi, hoş bir aşkı,olaylı bir aileyi anlatıyordu ama bu onu dikkat çekici diğer kitaplardan ayıran şey olamazdı. İlk sayfalarda değil belki ama kitabın sonuna yaklaştıkça sebebinin karakterleri anlatış biçimi olduğuna karar verdim. Her bir karakteri bir tanıdığım gibi görmeye başlamıştım,sanki Jane'nin ablası gibi hissettim kendimi. Her şeyi ile çok sevdim. Tekrar tekrar geriye dönüp baktığımda gülümsememe sebep bir kitap benim için. Filmini izlemek için de sabırsızlanıyorum. Bu arada kitapta en sevdiğim karakter Jane oldu. Ona kendimi çok yakın hissettim hatta daha demin de dediğim gibi onun ablası gibi hissediyorum. Jane Austen Gurur ve Önyargı
İnceleme
Gurur ve ÖnyargıJane Austen · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202597,8bin okunma