Ötenazi okulu kitap incelemesi
2022 6. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2022 23:32
10/10 Kitabın konusu: Yeşil,doğmaması gereken bir aileye,mecbur birakılan bir kalbe ve olmaması gereken bir okulda yasamaya mahkum birakılan bir kızdır,Ötanazi Okulu ağır suçlar işlemiş mahkumların yaşadiğı her şeyin yasal olduğu bir okuldur. Yeşil'in kalbi birçok kişi tarafindan istenmektedir. Bu kişilerden biri de bizzat öz babasidır. Babası,Yeşil'in kalbi için okula gizemli bir suikastçı gönderdiğinde işler daha da kızIşmaya başlayacaktır.Yeşil için bu korkucu savaşta galip gelmek beklediğinden çok daha zordur. Şimdi kendi yorumuma gelirsek: kesinlikle güzel bir kitaptı zaten yazarın diğer kitaplarını da herkes çok sevmişti. Kitabın konusu değişik ve çok güzel duyduğumda almam lazım demiştim direk lakin kız biraz daha güçlü olabilirdi sanki yaşadıklarına göre evet oldukça iyi ama biraz daha güçlü görmek isterdim belki ileri kitaplarda olur. Okurken kitabın içine aşırı girdim ve okulda okuduğumda arkadaşımı dürtüp durmadan bişi gösteriyordum. Suikatçıya aşık olucaksınız benden demesi bir yanım kötü birisi derken diğer yanım o çok tatlı diye tepiniyordu. Ve kitapta sadece yeşil ve suikastçıyı okumak yerine diğer kişilerinden hayatlarına azda olsa değinmek çok güzeldi özellikle yeşil ve arkadaşlarının bir araya geldikleri anlar çok güzel. Yakın zamanda 2.kitabı çıkıyor umarım oda bu kadar güzel olur
Kitap Yorumu
Ötanazi OkuluMaral Atmaca · Ephesus Yayınları · 20227,4bin okunma
Ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş❤️🌼
selenay
Teşekkürler 💞