·256 syf.····Okunma: 02 Ekim 2022 18:34 Merhaba, Çim Adam ve Bu Sabah, Dün, Bu Akşam yazarın otobiyografisi. 2002-2006 yılları arasında yaşadığı kayıplardan, aşklardan Trabzon'dan İstanbul'a seyahetlerinden, ailesinden, arkadaşlarından, üniversite hayatından bahsetmiş.
Anlatımda ilk dikkatimi çeken, dönemin tüm detayları ile aktarılışı oldu. Winnap, disket, cd'den film izleme, taksi dolmuşlar, dönemin meşhur filmleri (ocean eleven, Titanik, Can Dostum) dönemin best seller kitapları, (Angela'nın Külleri, İnsan İnsana) ev kirası gibi gelen cep telefonu faturaları, Ekmek Teknesi dizisi gibi daha pek çok ayrıntı beni geçmişe götürdü. Her iki kitapta yazdığı şiirlere ve yayımlatma maceralarına yer verilmiş. İkinci kitaba geçtiğimde Bülent'in yaşadığı kayıplarla hayata bakış açısının, duygularının, düşüncelerinin değişimi hissediliyor.
Zorlamayan akıcı anlatım kendini okutuyor. Ancak konu uzatılmış.Tek kitap olarak çıkabilirmiş aslında. İkinci kitabın sonunda 7.yılda olan okul bitti mi çok merak ettim.Kitapla Kalın.