·264 syf.····Okunma: 19 Ekim 2022 04:33 dizisini izlerken daha cok keyif alabilmek icin ve (olumsuz elestirileri daha cok gormeme ragmen) cok gordugum icin okudugum bir kitapti. rahat okunan cok duz bir dile sahip oldugundan belki rs’den cikarir diye dusundum ama yarisina gelmeden sogudum ve kendimi ittire ittire bitirdim. sayfalar bitti kitap bitmedi. sacma sapan bir yerde birakildi. yazarlarin ucu acik sonlarla hayal gucumuze birakmasina alismaya calisiyorum ama bu gercekten eksik sayfa hissiyati vermisti. ustelik size kitabi okutan sey bu normal (!) iki insanin iliskilerinin ne hale gelecegi merakiyken boyle bitirilmesi bosuna okumus hissettiriyor. zaman zaman relate ettigim alintilar olsa da genel olarak sacma sapan bir kitapti. anlatilmak istenen mesaj neydi, surekli ayni seyleri okumamizin sebebi neydi anlasilmiyordu. cikarilabilecek tek mesaj kitabin ilk sayfasinda verilen alintida aslinda: insanlarin birbirlerinin hayatlarinda buyuk roller oynayabilecegi, birbirlerini iyi-kotu yonde degistirebilecegi.