Mükemmel ötesi bir kitapla geldim. Aşk,tutku, heyecan,gerilim,aksiyon ayy her şey var (Yetişkin içerik vardır.) Mafya içerikli kitapları seviyorsanız kesinlikle okuyun derim. Sevmiyorsanız da bir şans verin memnun kalacağınızdan şüphem yok.
Her bir sayfayı ilgi ve merakla okudum. Asla bitmesin bir son bulsun istemedim, keşke seri bir kitap olsaydı hiç sıkılmadan okuyabilirdim. Yayınevi gerçekten tasarımını bize o kadar güzel sunmuş ki emeğinize sağlık.
Jolene, kendi küçük kasabasın da bir hemşiredir. Ama başka hayalleri vardır bu kasaba da tıkılıp kalmak istemiyor. Bu sırada karşısına Sergio çıkıyor. İkisi birbirine karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Sergio yakışıklı ve eğlenceli bir adam hiç bir kadının çevirmeyeceği bir cazibesi vardır. Bu cazibenin altında yatan bir çok sır. Sergio’nun gitmesi gerekiyordur ve jolene bir söz vermiştir onu geri gelip alacaktır. Ama bu söz biraz zaman istiyor ama jolene’in bu kadar zamanı yoktur. Kasabadan kaçıp sergio’nun peşine düşer.
Jolene kasabadan kaçmıştır ama Sergio ile ilgili gerçeklerden kaçamaz. Tamamen bir yıkım yaşar ne yapacağını nereye gideceğini bilemez halde yürürken karşısına Giovanni çıkar. Jolene o an Giovanni’nin hayatına kurtarırken kendisinin de yeni bir hayata adım atacağından habersizdir. Bu hayat onun için oldukça karanlık ve acımasızdır. Bununla nasıl başa çıkabilecek şüpheli.
Karanlık onu o kadar zorlar ki gerçekler onu boğarken bile emin adımlarla devem etmektedir. Bir kaçışı yoktur çünkü istemese de zamanla Giovanni’ye aşık olacaktır. İkisi de birbirine karşı koyamaz bir çekimde olacak. İkisi için de o kadar yanlış ki hiç bir yanlış bu kadar doğru gelmemişti. Giovanni bir mafyadır. Gücüne güç katmış herkesin korktuğu asla karşı duramadığı birisidir.