Tahmini Okuma Süresi:
11 sa. 20 dk.
Sayfa Sayısı:
400
Basım Tarihi:
Eylül 2022
İlk Yayın Tarihi:
2022
Yayınevi:
Lapis Yayıncılık
ISBN:
9786050655988
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·400 syf.··
2022 76. kitabı
·
4 günde okudu
·
Okunma: 27 Ekim 2022 20:45
Mükemmel ötesi bir kitapla geldim. Aşk,tutku, heyecan,gerilim,aksiyon ayy her şey var (Yetişkin içerik vardır.) Mafya içerikli kitapları seviyorsanız kesinlikle okuyun derim. Sevmiyorsanız da bir
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
7/10
·400 syf.·
2023 128. kitabı
Ben gerçekten iflah olmam. Yok diyorum bu yazarın kalemi de sevmiyorum diyorum ama arkadaşlarımın bu kadar sevmesinden dolayı kalkıp tekrar tekrar şans veriyorum. Commit kitabı tarihi bir kurgu o yüzden belki bir şeyler daha farklıdır diye düşünmüştüm. Ama yine anladım ki aşırı Bayıldığım bir kurgusu değil. Kadın ve erkek arasındaki yaş farkına galiba biraz takıldık bu kitapta da erkeğin yaşının fazla olduğunu detaylarla ısrarla vurguluyor. Normalde yaş farkı takılacağım bir konu olmamasına rağmen burda yazarın vurgularından dolayı shipleyemedim açıkcası.. Okuduğum diğer kitaplarına göre başarılıydı. Kitabın başındaki acemilikle devamındaki akıcılık farklıydı. Kitabı yazarken kalemi gelişmiş. Ama yine bayılmadım.
2023 Okuma Raporları
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
10/10
·400 syf.··
2022 79. kitabı
" O mükemmel veya kusursuz değil. Dışı da içi gibi... Kusurlarla ve türlü çirkinliklerle dolu. Fakat tüm bunlara rağmen ben ona hayranım. O bana baktığında kendimi dünyadaki en güzel şey gibi
Roman
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
Yine elimde günlerce sürünen ve bitiremediğim bir kitap daha... Yani olmadı, okuyamadım. Aslında her şey çok güzel başlamıştı. Sergio ile yola devam etsek tadından yenmezdi. Tam bir historical gibi başlayıp Türk filmine nasıl bağladık anlamadım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, bu eleştirimde kitabı yerden yere falan vurmayacağım. Yazarın kalemi iyiydi, akıcıydı. Okurken zorlanmadım ancak iki yüz sayfayı "hadi kitap okuyayım" mantığıyla okudum. Kitabı elimden bırakmakta zorlanmadım ve masamda dururken de "neler olacak acaba" merakıyla kitabı elime alma isteği gelmedi. Kurgu bana uymadı sizin anlayacağınız. Ayrıca Kont'un sürekli yaşını vurgulaması, kırk bir yaşında olmasına rağmen, sanki aralarında 50-60 yaş fark varmış gibi bir hava yarattı bende. O yüzden de ısınamadım kitaba. Benim için bir diğer sorun da kitapta aşk üçgeni olmasıydı. Ben maalesef bu tarz kurguların insanı değilim. Kitap mükemmel de yazılsa okuyamıyorum. Yarım bıraktığım için puanlamayacağım. Tabii bunda, Türk yazar olmasının da parmağı var. İnsanların eline kitap almaya bile üşendiği şu devirde yazarlarımıza ne olursa olsun sahip çıkmamız gerektiği görüşündeyim. Bu yazdığım eleştiriler tamamen benim kişisel görüşlerimle ilgili. Eğer kurguyla ilgili bahsettiklerim sizin için sorun değilse yazarın kalemi akıcı olduğu için tavsiye edebilirim. Herkese keyifli okumalar.
1000Kitap
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
9/10
·400 syf.··
2023 141. kitabı
Yıllarca bir çok şeyi beraber yapmayı sevdiğimiz gibi, okumak eylemide beraber acayip keyifli. Canım gülom ile okuduk.Bu ay güzel bir denk geliş oldu ve biz birlikte iki kitap okuduk. Saatlerce
1K
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
8/10
·400 syf.··
2026 49. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 08 Nisan 2026 00:00
Aşkın Nur Karataş'dan Kont 1960'ların atmosferini İtalyan mafyası perde arkasında çok güzel bir şekilde yansıtmıştı. Kendisine biçilen rolü hiçbir zaman kabullenmeyen Jolene istemediği bir yola girmiş olsa da kendinden asla taviz vermedi. Ki bana göre kitabın yıldızı kesinlikle oydu. Sadece kitap içerisindeki aşk ilişkileri bana biraz fazla hızlı gelişmiş gibi geldi. İlk kısımdakinin aceleciliğini anlayabiliyorum çünkü iki karakterde hapsoldukları dünyadan kaçmak için "aşk" adı altında bir macera yaşamak istiyor ama diğer ilişki, bilmiyorum beni sinirlendirecek bir yönde ilerlemese de daha zamana yayılabilirdi. Özellikle erkek karakter açısından.
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
Puan vermedi·400 syf.··
2023 8. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 06 Şubat 2023 11:23
Uzun zaman üstüne okuduğum ilk Mafya temalı kitap "Kont". O yüzden okurken zevk aldığımı söylemeliyim. Ancak aşk teması mafya temasından daha ağır basmış. Şikayetçi miyim kesinlikle hayır
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
JOLENE & KONT
7/10
·400 syf.··
2025 117. kitabı
AGIR SPOI İÇERİR SONUNU BILE YAZDIM YAŞ FARKI & MAFYA BABASİ & ÇİFÇİ HEMŞİRE KIZ
1000Kitap
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
Keşke Hiç Bitmeseydi...
10/10
·400 syf.··
Beğendi
·
2025 12. kitabı
·
9 günde okudu
·
Okunma: 14 Ağustos 2025 00:00
1964’ün ihtişamını, şıklığını ve aynı zamanda gölgelerde saklı sert mafya atmosferini o kadar net hissettim ki anlatamam. Anlatım oldukça akıcıydı olaylar sürükleyici elimden kitabı her bıraktığımda ne zaman geri dönüp okuyacağım diye düşünmeden edemedim aklım sürekli karakterlerde kaldı. Olay örgüsü çok iyi işlenmiş karakter gelişimi açısından hayranlık uyandırıcıydı. Her şey zamanında yaşandı karakterlerin hepsi yaşadıkları duyguları bana birebir geçirmeyi başardı.
Duygu ve Düşünce
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma
10/10
·400 syf.··
Beğendi
·
2023 16. kitabı
Kitabın konusu:Jolene, kendi küçük kasabasın da bir hemşiredir. Ama başka hayalleri vardır bu kasaba da tıkılıp kalmak istemiyor. Bu sırada karşısına Sergio çıkıyor. İkisi birbirine karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Sergio yakışıklı ve eğlenceli bir adam hiç bir kadının çevirmeyeceği bir cazibesi vardır. Bu cazibenin altında yatan bir çok sır. Sergio’nun gitmesi gerekiyordur ve jolene bir söz vermiştir onu geri gelip alacaktır. Ama bu söz biraz zaman istiyor ama jolene’in bu kadar zamanı yoktur. Kasabadan kaçıp sergio’nun peşine düşer. Jolene kasabadan kaçmıştır ama Sergio ile ilgili gerçeklerden kaçamaz. Tamamen bir yıkım yaşar ne yapacağını nereye gideceğini bilemez halde yürürken karşısına Giovanni çıkar. Jolene o an Giovanni’nin hayatına kurtarırken kendisinin de yeni bir hayata adım atacağından habersizdir. Okurken o kadar keyif aldım ki keşke ikinci kitabı da olsa dedim. Kitabın başlarında Sergio'ya kızsam da ilerleyen bölümler de üzüldüm. Giovanni'ye eridim bittim. Gerçekten çok güzel işlenmiş bir kurguydu ve kitaplarda yaş farkı okumayı seviyorum. Böyle olunca okumak daha da keyifli oldu benim için. İtalyan Mafya konulu kitaplar seviyorsanız kesinlikle öneririm.
Aşk
KontAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2022500 okunma

Yazar Hakkında

Aşkın Nur KarataşYazar · 12 kitap
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mezunudur. Kızı ve eşiyle birlikte iş hayatını İstanbul'da sürdürüyor.