Mesajlar
Selam, slm, merhaba, mrb, naber, nie cevap yazmıyosun ve benzeri mesajlara cevap vermiyorum. Hele profilinde doğru dürüst kitap olmayan, sadece aforizmalar paylaşan kişilerden gelenlerle hiç mi hiç ilgilenmiyorum. Bu sitede bulunma amacım birileriyle tanışmak değil, kitap konuşmak! Eğer benimle kitaplarla ilgili bir konuda iletişime geçmek istiyorsanız lütfen ilk mesajınızda konuya giriş yapın. Sadece bir kadınla tanışma çabalarındaysanız yanlış yerdesiniz. Saygılar! Ha bir de, şu sitede bile beni böyle bir yazı yazmak zorunda bıraktınız ya, helal olsun!
Bence de ifşa edin, biz de şikayet edelim. Sonuçta bizim de yaşadığımız bir şey maalesef bu olay.
Bu yorum görüntülenemiyor
Birde cevap vermeyeceğimizi bildikleri için kadın fotoğrafı ile hesap açıp yazıyorlar. Gerçek bir hesap olmadığını düşünüyorum dediğimde direkt engelledi beni. Ben bu zihniyeti anlamış değilim burası eş, aşk, sevgili bulma yeri değil lütfen bu amaçlarda olan arkadaşlar sessizce ayrılsın aramızdan.
Önceki 1 yanıtı göster
Kadınmış gibi görünen hesap denk gelmedi henüz... Ben yine iyi durumdaymışım dedim bunu görünce. :(
1 yanıtı göster