2022 43. kitabı
Baştan söylemeliyim ki kitabın dili akıcı ve kendini okutan türde bir kitap fakat kitap içinde kitap var gibi başka hikayelerle birlikte işlenmiş. Kitaptaki hikayeler birbirine bağlanacak gibi ama bambaşka bir şeyi anlatıyor bambaşka kişiler var. Nasıl birbirine bağlanacak neyle bir sonu olacak diye düşünmekten de kendinizi alamıyorsunuz. Yazarımız hikayeleri birbirine bağlıyor ama kitabın sonuna geldiğimde daha farklı bir son bu şekilde bitse bile daha derinlemesine işlenmiş bir son isterdim. Bu son biraz bu kasar yeter bitireyim artık der gibi olmuş bence. Kitap bunun dışında keyifli ve heyecanlı okunuyor her bölüm birbirinden farklı ve ince işlenmiş iyi bir hayal gücü aslında düşündüğümüzde gerçekte olan yada olması muhtemel şeyler fantastik unsurlar olarak olarak göstermiş bence başarılı bir çalışma. İnternetin sosyal ağların hayatımızdaki yerini bize sorgulatıyor bakıldığında biz interneti kullanıyor ve yönetiyor gibi görünsek dahi aslında onun bizi yönettiği ve kölesi durumuna getirdiğini görüyorsunuz.
Edebiyat & Roman
OpusOrkun Uçar · Holden · 055 okunma