2022 29. kitabı
Spoiler Aylardır elimde olan yeni yaban bitti. Aylarca elimde olmasının sebebi tamamen benim okuma isteğimin olmamasıydı yoksa kitap gerçekten akıcı ve ilgi çekici bi kitaptı. Şahsen eleştirilecek noktaları olmakla birlikte çok çok beğendim. 2022 yılında çıkmış bir kitap, yazarın çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Yeni yaban konusu itibariyle iç karartıcı bir kitap olmasına rağmen asla sıkmıyor ve akıcı bi şekilde ilerliyor. Açıkça söylemek gerekirse agnesin ergen tavırlarından çok annesi bea nin ergen tavırları beni çok sıktı. Atipik insanlardan ve sürekli duygularını içinde yaşayan insanlardan hiç hazzetmediğim için beayi bazen hırpalayasım geldi. Üstelik zavallı glenciğimin yumuşak başlı yapısının yanında bu kadın beni aşırı itti. Agnesi annesine kızdığı bütün konularda haklı buldum. Bi de kitaptaki mantık hataları sinir etti beni. Yani yabana insanları atıyosunuz, bunun dayanıklı ayakkabısı var kıyafeti var çadırı var, bozulmayan saati var ulan niye insanları taş devrine geri döndürüyosunuz aşırı saçma geldi. Ha bi de attğnz insanlar fakir değil yani verip parasını alabilirler ksjfjdndjdjfn keşke hikaye de azcık mantıklı olsaydı bi de ben peripheral izlerken aynı anda okudum bunu,o kıyamet bu kıyamet biraz içim sıkıldı. Konusunun mantıksız olmasıyla bile beni içine çektiği için kitabı başarılı buldum, anlam kargaşası yoktu, agnes bea kargaşası vardı bi de kitapta anlamadığımız nedenini bilmediğimiz bir sürü olay kaldı, ben aklım onlarda yani niye cevapsız sorular bırakıyosun karşim? Bob hain miymiş, bea gleni niye carlla aldattı, son gittikleri yerdeki parti neydi, bunlar üzerinden devlet ne kazandı olay neydi yani kardeşim bizi aydınlatın allah aşkına.
Yeni YabanDiane Cook · Yapı Kredi Yayınları · 202247 okunma