2022 99. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2022 21:27
DAN BROWN || BAŞLANGIÇ Langdon serisinin beşinci kitabı. "Nereden geldik? Nereye gidiyoruz?" sorularına cevap bulma iddiasındaki bir fütürist tam da keşfini açıklayacagi gece trajik bir biçimde ölür. Prof. R. Langdon söz konusu keşfi dünyaya duyurmaya karar verir. Ancak kendisini bekleyen şifrelerden, acı sürprizlerden, ölümcül fanatiklerden habersizdir. Entrikalar, aksiyonlar, gizemler, sanat, din, bilim... "Bircok bakış açısına ev sahipliği yapan bir kitap" desem, tam yerinde bir ifade olur. Heyecanı dolu dizgin olan kitap, her sayfasında okuyucuya farklı bir illüzyon yaşatıyor. Felsefenin eşsiz yolculuğu, çeşitli kaynaklarla desteklenerek anlatılmış. Gizemli bir olay, güzel bir kadınla tanışma, surukleyici bir macera; tarih, gerilim, bulmaca üçlüsü eşliğinde sunulmuş. Hiç ummadığınız anlarda, ummadığınız yerlerde olmaya hazır olun derim. Son sayfasına kadar düşmeyen temposuyla, bir kubbe altındaki soluksuz saklambaç ve kaçış oyununa davetlisiniz. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.
BaşlangıçDan Brown · Altın Kitaplar · 201726,3bin okunma