2022 32. kitabı
Okunma: 23 Kasım 2022 00:26
●Atsız- Bozkurtlar •Hüseyin Nihal Atsız'ın okuduğum ilk kitabı Bozkurtlar. Kitabı okurken dönem olarak okuma isteğimin olmadığı zamana denk geldiği için akıcı, etkileyici ve beni içine çeken bir kitapmış gibi gelemediği için uzun süre elimde kalmasına üzülmüştüm. Ama sonra bırakma bu kitabı ve tekrar eskisi gibi okumaya başla seveceksin teskinleriyle bir başladım ve bitmiş anlamadım :) •Eğer benim gibi daha önce Nihal Atsız kitabi okumadıysanız iyi bir başlangıç ama okuma isteğiniz olsun lütfen göz korkabilir :D •Kitap tecrübeme gelince Türklük damarlarimin okşandığı, ırk olarak asla bir insanın kölesi olmayacak, boyunduruk altında emir alacak bir nesil olmadığımızı anladım. Atalarımız her zaman bağımsızlık peşinde koşup bize her daim devlet mirası bırakmışlar. Ruhları şad olsun. •Ama asıl anladığım bir insan olarak sadece Allaha boyun eğen ve aklımıza konulan şeylerden Rabbimin razı olduğu, haksızlığın hüküm sürmediği, davasından vazgeçmeyen ve yolunun sonunda şehadet şerbeti olsa da yolunda dosdoğru giden herkesin mutlaka destan olduğu bir alemde yaşıyoruz. •Bağımsızlık önce içimizde, sonra çevremizde olması dileğiyle.. •İyi okumalar dilerim.
Roman
BozkurtlarHüseyin Nihâl Atsız · Ötüken Neşriyat · 202517,9bin okunma