1 yaşındaki çocuk okuyamaz biliyoruz. Ama etrafında bir tane okuyan bulunur demişler ve bu güzel kitabı yapmışlar. Gerek dili gerek resimleriyle çok özel hazırlanmış. Dili çocuğun dikkatini çekecek gibi ayarlanmış. Anı yaşıyormuş gibi.
Bu güzel kitabı güzeller güzeli birine okudum. Bir sürü tatlı sesler yapa yapa okuduk. İnşallah hayvan sevgin bazı hayvandan aşağı yaratıklardan çok çok çok fazla olur mavişim. Melek Azra'm. Güzel Azra'm. Umut Azra'm.
Addaaa endeeee dezeee agggg.
Evet. 1 yaşını tamamlamış bir melek tanıyorum. Tanımak da değil ki. Çok seviyorum. Başka bir şey. İşte. Bu kitap onun. Can Azra'mın. 1 yaş için öyküler kitabı. Benim Azra'mın abilerinden ablalarından güzel hediyelerinden biri. Benim iş arkadaşlarım. Seni çok seviyorlar. Seni sevmemek olur mu mavişim? Olmaz kız teyze. Seni de inşallah teyzesi gibi çok okusun dediler haberin olsun. Baskı hissetme mavişimmmmmmmmmmmm.
Evet lillam senin için özellikle gidip seçtiler, bilmeden şahit oldum. Bütün Kızılay şahit. Ben ilk defa başka birine alınmış bir kitaba bu kadar sevindim. Gözüme yaşlaaar doldu fıstığım. Sen başkasın. Sen bambaşka bir şeysin. Detay metay değil, koca bir olaysın. Mavişim inşallah hep güzel insanlar çevirir etrafını. İnşallah hep çok çok çok sevilirsin. İnşallah hep çok iyi, çok mutlu olursun delilamm
"Azra'nin 1. yaş günü hediyesi kitabı."
Lotus çiçeği lillaaaaam
Teyzesinin güzeli mavişimmmm.
Hep sana diyorum evet. Asla ona demiyom ki. Hep seni seviyom hep hep hep!
İnşallah kendinde okursun inşallah sen bana olursun güzel gözlü mavişim allı Azra'm ballı Azra'm fıstık Azra'm.
Ve de seni veren Allah'a sonsuz şükürler olsun. Aşağı insin diyen var ya. İşte O. Devam etsin diyen hani. O'na çok şükür mavişim.