kral
2022 11. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2022 01:18
Gülseren budayıcıoğlu’nun kitabını yorumlayacağım yazarın okuduğum üçüncü kitabı ama bu kitap diğerlerinden farklı zaten okuyucuların çoğu böyle yorumlamışlardı bende okuyunca anladım bu kitap gerçektende diğerlerinden çok faklı bir kitap insanı derinden etkiliyor ve ben ilk defa bir kitabın sonunda ağladım . Kenan beyi gerçekten çok iyi anladım onun duygularına neden böyle biri olduğunu doktor sayesinde gerçekten iyi anlıyorsunuz onunda dediği gibi annesi gitmeseydi babası sevseydi babaannesi birazda olsun sevgisini verseydi böyle olur muydu . olmazdı onu gerçekten anlıyorsunuz ama herseye rağmen sonunda Kenan bey kendini değiştirmesi ve mutlu olması beni çok mutlu etti .Kenan bey Handan hanım (eşi) ve sevgilisi fadi ,bu üç hayat nasılda kötü etkilendi . Alıntılar: Sevilmeyen insanların gözlerinin ışığı hep biraz sönüktür. Bunu görmek her zaman hüzünlendirir beni. Aç kalmak, susuz kalmak gibi bir şeydir bu... Şimdi hiçbir şey yapmadan evde otururken bile yorgunum, hem de çok yorgun. “Kaderden medet ummaktan vazgeç. Sen gayret etmezsen o senin için bir şey yapmaz. Belki de çektiğiniz bu acılar, hayatınızda başka sayfalar açacak. Çekilen hiçbir acı boşa gitmez. Her acıdan bir şeyler öğreniriz. Ne kötü şeydi kadın olmak ! Bu dünyaya erkeklere hizmet etmek , onların gönlünü hoş etmek için gelmişlerdi. Bir insanı kaybetmek istiyorsan(...)onu çok ama çok sevmen gerekiyor. İşte o zaman kendiliğinden gider zaten. Yemek yemeğe doymayan bir obeze benzetiyorum onu . Daldan dala konarken bir türlü aradığını bulamayan biri o. Ne aradığını sanırım kendisinde bilmiyor. Bu galiba narsisizmin karanlık ve derin boşluğu.
Alıntı
Kral KaybederseGülseren Budayıcıoğlu · Remzi Kitabevi · 201521,8bin okunma