Senag

@Senagl
2022 37. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2022 13:29
Bu kitabı bayağı önceden beri merak ediyordum, güzel bir indirimle aldım, mutluyum. Kitabın türü bilim kurgu, çok severim. Yazarın dili ve kitabın konusu itibariyle kitap akıp gitti. Beğendim. Anna, babasına, evinin altındaki laboratuvarında yardım ederken oradaki değiştirilmiş ve hafızaları silinmiş: Nick, Trev, Cas ve Sam ile bir bağ kurmuştur. Bir gün her şey tepetaklak olur ve onlarla birlikte kaçmak zorunda kalır. Öğrendiği her yeni bir şeyle şaşkınlığa uğrarken, Sam'e daha fazla yakın hisseder. Şubeden kurtulabilecekler mi? Ve geçmişleriyle ilgili daha neler öğrenecekler? Karakterleri sevdim ve açıkçası birçok şeyi de tahmin ettim ama bu, beni kitaptan soğutmadı. Hatta yine de iyi düşünülmüş bir kurgu olduğunu da söylebilirim. Değiştirilmiş insanlar; güçlü, zeki ve dahası... Bol kovalamacalı, bol sırlı ve bol olaylı bir kitaptı. Anna'nın hiçbir şeyden geri durmaması ve zeki bir karakter olmasını bi' ayrı sevdim. Ve bu daha ilk kitaptı. Diğer kitaplarını da çok merak ediyorum ve hemen ikincisine başlıyorum.
AmneziJennifer Rush · Pegasus Yayınları · 2015624 okunma