2021 22. kitabı
Bana göre insan sevgi, merhamet ve inanç ile yaşar. Sevgi olmadan yaşayamazsın, merhamet olmadan tam anlamıyla sevemezsin, inancın olmadan merhametin ve sevgin temelsiz kalır. Çevremizdeki her türlü varlık zerreciklerine kadar sevgiyi hak ediyor. Her biri özenle yaratılmış. Her birinde çok özel sırlar gizli. Her biri keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerle dolu. Bu güzellikleri, içimizdeki sevgiyi, merhameti, inancı keşfetmek ve korumak duası ile... Kitabı ilk kez ilkokulda öğretmenimin tavsiyesi ile okumuştum. Şimdi tekrar okumak nasip oldu. Kitapta altı kısa hikaye var. Hikayelerin hepsi de kendine özgü mesajlar veriyor. Bu mesajlara özellikle bu dönemde insanlığın çok ihtiyacı var... İnce olması, kısa hikayeler içermesi, her şeyden öte klasik olması sebebiyle kitabı her yaştan her okura tavsiye ederim. Herkese hayırlı okumalar dilerim :) (Bana kitap okumayı sevdiren, bugünlere gelmemde çok büyük emeği olan, benim için de çokça değerli olan öğretmenim; iyi ki varsınız!)
Sevgi
İnsan Neyle Yaşar?Lev Tolstoy · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2024234,2bin okunma