Senag

@Senagl
2022 39. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2022 00:00
Selam. Bu kitap da diğerleri gibi güzeldi. Kitabı Nick'in ağzından okuyacak olamamız konusunda tereddütlerim vardı, hele ki tüm ekibi bir arada fazla okumayacak olmak, beğenir miyim acaba? diye düşündürdü ama kitap gayet güzel ilerledi. Nick, geçmişine ait görüntülerden yaralı bir kız görmektedir. Ve bu, onu aşırı huzursuz ederken o kızın yaşayıp yaşamadığını, yaşıyorsa bulup sorularına cevap bulmak ister ve tabii onu görmek... Bunu da tek başına yapmak ister. Sonrasında işlerin kızışması ve ortaya çıkan yeni bilgilerle ortalık karışır. Ve tüm ekip tekrar bir araya toplanıp mücadeleye girişir. Öncelikle kitap güzeldi ama bazı durumlar vardı. Sanki kitap, aceleyle bitirilmiş gibiydi. Son sayfaları biraz çabuk ilerlemişti. Bazı şeyler ise muallakta kaldı, hele ki bir kişi.. Açıkçası serinin bir kitabı daha olması gerekirdi ve bunu araştırdığımda bu kitaptaki yeni karakterin 3,5 adı altında bir kitabı olduğunu ama ülkemizde çıkmadığını fark ettim. Bu, bir miktar üzdü. Bunun dışında daha önceki ekibe dair bir kişiyi daha tekrar görmek beni mutlu etti. Nick'in iç dünyasını okumak da güzeldi. Elizabeth karakteri için üzüldüm ama bir şekilde güçlü durmasını da sevdim.
DirilişJennifer Rush · Pegasus Yayınları · 2017318 okunma