PEMBE TABUT
2022 53. kitabı
Pınar Uzun ~~ Pembe Tabut . Ölümün soğuğunda nefesini hissediyor musun ? Eğer, hissetmiyorsan yeterince korkmuyorsun demektir. . Hayatımda okuduğum kitapların arasında bir solukta bitirdim diye tabir ettiklerimin arasında yerini aldı bu kitap. Harika bir kurgusu ve olay örgüsü vardı. Başladım, elimden bırakamadım, son sayfaya gelincede bitti diye çok üzüldüm. Gerilim tarzında yazılmış ama yazarın kalemi o kadar sade ve akiciydi ki kitap bitene kadar hiç heyecan ve gerilim eksik olmuyor sayfalarda. Konusundan biraz bahsedicem ama mutlaka alıp okumanız gereken bir kitap. Asla pişman olmayacaksınız. . Yıldız annesi ve babası arka arkaya vefat ettikten sonra ailesinden kalan çiçekçi dükkanını işletmeye başlar. Ailesini kaybetmesi onu derinden yaralanmıştır. En önemli şey onun için dukaninda kırmızı güllere yer olmaması. Onda yarattığı travma kırmızı güllerden nefret etmesini sağlamıştır. Birgun 8 tane kırmızı gül pembe tullerle sarılı şekilde kendisine teslim ediler ve üzerinde sarı zarfa bir not vardır. İlk önce bir hayranı olduğunu düşünen Yıldız,hergun gelen ve hayatinin sırlarının da bu zarfları içinde olduğunu farkedince olayının boyutunun değiştiğini anlar. Polise haber verse de hiç bir şey bulamazlar. En yakın arkadaşı Ali'nin yanında kalır bir süre. Kendi için güvenli olan evinde artık korkudan kalamiyordur. Ali kendi çevresinden bu işi çözebilecek birilerini arar ve Alaz ile yolları kesişir. Güllerin kendisine gelmesi bittiğinde ne olacağını çok merak eder. Kimseye hiçbir kötülük yapmamıştır. Akıl almaz olaylar peşi sıra gelmeye başlar. Bu gülleri kim gönderiyor ? Neden 8 tane ? Kırmızı gullerden nefret ettiğini kim biliyor ? Sonu gelecek mi ? Fillerin gelmesi kesilince ne olacak ? Size bir sürü soru bırakıyorum. Cevapları için kitabı alıp okumalısınız . Kitapla kalın
Roman
Pembe TabutPınar Uzun · La Kitap · 202221 okunma