Made serisinin ilk kitabını ben de okumuş bulunuyorum. Nicolas, yeraltı dünyasının en zengin adamlarından biri. Kadınların sözleşmeyle evlendirildiği ve seçme haklarının olmadığı bir hayat düşünün. Nicolas bu sözleşmeyle Elena'nın kardeşiyle nişanlanır. Gelin görün ki kardeşi Adriana'dan çok Elena ön plandadır ve bir çekim var aralarına. Dark Romance okumak benim için kolay değil açık söylemem gerekirse özellikle de Nico'nun feministiğin uzaklarından bile geçmemesi, ki feministiği geçtim dümdüz hödük diyebileceğimiz bir karaktere sahip kendisi. Sanırım kitabı okurken en çok Nico'nun karakterine sövdüm. Sürekli sanane be gerizekalı diye diye kitabı bitirmiş bulunuyorum. Bu tarz şu ana kadar okuduğum 3. seriydi bu ve kesinlikle ama kesinlikle Dark Romance türünde bir kitap okumak istiyorsanız Gözlerindeki Canavar serisini okumanızı öneririm. Kitap kötü değildi ama kadınların ezilerek gösterildigi erkek egemen bir kitaptı. En azından ben okurken öyle hissettim. Kitapla ilgili en iyi şey kesinlikle o kadar hızlı okunuyor ki tam çerezlik ve aşırı akıcı bir kitaptı.