LoL evrenine hakim olmayanlar için de çalışılmış.
2022 1. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2022 00:00
League of Legends evrenine hâkim olmayanların da rahatlıkla ve keyifle okuyabileceği bir iş olmuş. Evrene hâkim olan ve yıllardır takip eden biri olarak kitap ilk duyurulduğunda oldukça heyecanlanmış ve bir an önce çevrilmesi için gün saymaya başlamıştım. En büyük endişem çeviri konusundaydı. İthaki’nin bazı çevirilerde iyi iş çıkarmadığını ve kaba bir deyimle yalapşap işler yaptığını düşünmekteyim, aynı zamanda çevirinin de yine bu evrene hâkim bir çevirmen tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum, sanırım öyle de olmuş en azından bir araştırma var gibiydi, sonuç olarak gayet yeterli ve akıcı bir çevirisi vardı, epey tatmin oldum. Her zamanki siteden hikaye okuyormuşum tadını alabildim, okurken bir an olsun sıkmadığını ve neler olacağını tamamen bilmeme rağmen merakla okumaya devam ettiğimi söyleyebilirim. Şunu da söylemekte yarar var, oldukça hafif bir dili var, bir günde altı yedi saat içerisinde yuttum kitabı. Güzel okuma deneyimi için emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
İnceleme
AfetAnthony Reynolds · İthaki Yayınları · 2022292 okunma