2022 395. kitabı
#mahşer Merhabalar... Bugün sizlere harika serinin son ve son kitabı ile geldim. Bazı kitaplar keşke bitmese uzasa da uzasa... Bazen bazı kitaplardan ayrılmak mezun olmak gibi bir şey... Hani alıştığın, kişiler ve ortamlardan ayrılmak gibi bu nasıl benzetme demeyin canım ne var içimi döksem. Azcık şurda içimden geçenleri yazsam. Zaten ne kadar istiyor olsanız da spoi ye yer vermeyeceğim. Eehh çok isterseniz özelden yazın seve seve Evet Evett Eeeeveeeettt bu seri benim top 10 umda yer alıyor. Bunu söylemekten hiç ama hiç vazgeçmeyeceğim. 1-2-3 derken geldi 4 ve bitti caaaağğnımm seri... Mara düştüğü Araf'tan çıkmayı başarıyor. Başarıyor başarmasına da Alastor artık yoktur ve Cehennem de esir düşmüştür. Üstelik oradan kurtulması için mühürün kırılması gerekir. Peki bu mühür nasıl kırılacak? Hımmm şey onun için de bir kitap var. Kara Kitap... Ama öyle tarif kitabı değil ya şöyle yaparsan böyle olur, olacak diye yazsın. Nerde öyle armut piş ağzıma düş. Zekanın konuşması gerekir ki bu Mara da fazlasıyla var hele ki sevdiği adamı kurtarmak söz konusu ise kim tutar onu. X10 kat zeka devreye otomatik girer. Bir yandan da savaş borozanları çalıyor ama Mara bu savaşa Damien olmadan girmek istemiyordu. Yani kesinlikle onu oradan kurtarması gerekiyordu. Hem onsuz kalbi hiç iyi değildi ki... Üstelik Mahşer de aşksız çekilmez beeee... Sonu mu sizce mutlu mu? Mutsuz mu? Hahhaa kesinlikle söylemem ama hangisini istersiniz ben biliyorum... Bu kitap beni üzdü aynı zamanda da eğlendirdi. Ahh Damien ve Mara öpücük muhabbetleriniz var ya beni krize soktu desem yeridir. Keskinlikle tavsiye ediyorum.
MahşerS. Mare · Epsilon Yayınevi · 202280 okunma