#AF
Kilitli kapıların ardını giden insanların da birer kilitleri var. Sadece açılması beklenen basit kilitler nokta aslında, hepimizin kapıları olması gerektiği kadar kilitli. O zaman bir anahtar uyduru verelim.Hatta o anahtarlara renkli yuvarlak basit kılıflardan da takalım nokta herkesin bir anahtarı olsun, hem de her kapıyı açabilen.
Uçurumdan hızlı düşerken anıları sıkmaktan kenarları ıslanmış göz kapaklarının ardına yığılmıştı.
Bazen okuduğum kitaplarda öyle şeyler okuyorum ki etimle kemigimle yaşadığım bu çağdan tiksiniyorum. Keşke sadece kitaplarda bir kurgu olarak kalsaydı. Ama maalesef burda okuduğum her satır adını bilmediğimiz bir yerlerde farklı isimdeki kişiler tarafından yaşandı ve yaşatılmaya devam ediliyor
Adını bilmediğimiz hayatlara renklerle isim vererek dokunup iyileştirmeyi düşündünüz mü?40 yıl düşünsem aklıma bile gelmez ama Seran bey bunu çok iyi düşün müş ve demir parmakliklar arkasına belki hiç haketmedigi halde suçsuz yatan bir çok kişi nin hayatına dokunmayı hedeflemiş ve her bir kadının adını bir renk koymuş. Yesil, sarı,mor,mavi,siyah ve kırmızı farklı insanlar olsada kader onları bir noktada bulusturmus ve üzülerek okudum ki kaderleri de ayni.seran bey Onlara haftanın belirli günü seanslar veriyor ve bu onlara iyi geliyordu sanki hayatlarını ellerinden calanlarin hiç suçu yokmuş gibi suçlanan, aşağılanan, dışlanan ve hatta aileleri bile red eden hep onlar olmuş
Uzman bir psikologdu saçının ağardı ğı kadar hastası ve iyilestirip topluma yeniden kazandırdığı kişiler vardı eminim
İşte Seran beyin hipnoz tekniğiyle danışmanları ni geçmişte yaşadığı travma ve kötü hatıralardan kurtarmak için hipnoz tekniği ile hayatlarınin derinliklerine inerek sorunu kökten iyilestirebilmek için bu yöntemi kullanıyor.
İşte Saynur ve Serhan in yolunun kesiştiği ve insanın kanını donduran öyküsünü okurken verilen psikolojik desteğin anlam ve önemini de okumuş oluyoruz.
Peki Saynur ve Serhan kim mi? Neler mi yaşadı?onları hayattan kopma noktasına kadar ne getirdi?Devamını benim gibi merakiniza yenik düşüp 1gunde bitirebileceğiniz ve aslında hepimizin hayatında var olan belkide çoğumuzun ortak olan acı gerçekleri böylesine muhteşem bir aşkla okuyoruz