Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 26 Aralık 2022 17:36 BU KİTABI NEDEN OKUDUM?
Bu kitaba başladığım dan beri bu soruyu soruyorum kendime . Neden böyle bir kötülük yapıyorum ? Hayatımda ilkez bir kitabı kendimi kasa kasa sıka sıka okudum .
Bir çok kişinin önermesiyle aldım bu kitabı çok beğenilen ve iyi satılan bir kitaptı ama gelin görün ki hiçte öyle bir kitap değil.
Keşke bu kitabı okuyacağıma gider annannemle Müge anlı izleseydim en azından anneannemle bir cinayeti çözerdik bence kitaptan daha iyidir
Gelelim kitaba kitapta iki çift balayı için aynı otele geliyorlar onları bir tesadüf karşılıyor sonra ilk çiftin gelini nefes ikinci çiftin oğlanı enes le asansörde kalıyor tabi Enes aile zoruyla evleniyor nefes sözde severek evleniyor . Yalı çapkınindan çıkmış Enes oğlumuz nefes ten hoşlanıyor ama tabiki hiçbir kıza benzemeyen kızımız asla yüz göstermiyor çünkü o Enes'in tanıdığı ilk geceden sarhoş olup yatağa attığı kızlara benzemiyor
Sonra Enes sayesinde o asansör den çıkıyorlar ve herkes odasına gidiyor birde ne olsun nefes kocişiyle tatlı tatlı cilveleşirken nefesin kocişini kayınvalidesi arıyor ve buna çok sinirleniyor
kocişi gidip annesiyle konuşunca daha da sinirleniyor ve Murat'a bir mektup yazıyor onu oraya bırakıp bara iniyor orada da malum oğlumuz enes'le karşılaşıyor tabii nefes onu yine yüz göstermiyor ve o gece sarhoş oluyor. Enes bunu bir odaya çıkarıyor ve işte o kızlara benzemeyen nefes yalı çapkınindan fırlamış billeesiiiğinn ile birlikte oluyor ve ben bu bölümü okuyunca aynı şu tepkiyi verdim NE ANLADIN YURDAGÜL NE ANLADNIN NE ANLADNINNNNNN
Ondan sonra günümüz Hint dizileri gibi aşk başlıyor
Ve kitabın sonunda da 10 tane aşk taktiği veriyor ama bunlardan en ilgi çekicisi YANGIN MERDİVENİNDEN KALIN! ASANSÖR YOKSA, YANGIN MERDİVENİN EN İYİ İKİNCİ TERCİHTİR YANGINDAN KAÇARKEN AŞKA TUTUŞABİLİRSİNİZ
Şöyle düşünün iş yeriniz , eviniz yada de gittiğiniz bir otel yanıyor yangın merdivenin oradasınız insanlar kaçarken siz orada duruyorsunuz sizi biri çıkarmaya çalışıyor ve şu cümle kuruyorsunuz hayatımın aşkını bekliyorum çıkarmayın beni hayatımın aşkı geliyor hayatınızın aşkı aslında bir Azrail