Fotoğraf ekleme özelliği amacını aşmış!
Keşfete bakayım güzel bir alıntı filan görürüm belki dedim fakat buralar iyice instagrama dönmüş. Şu fotoğraf ekleme özelliği nasıl gereksiz bir güncelleme 1000Kitap . Yediği yemeği atanlar mı dersin, içtiği suyu paylaşanlar mı dersin, sosyal mesaj kasanlar mı dersin yoksa özel konuşmaları ifşalayanlar mı dersin… Gereksiz gereksiz postlar. Saçmalamakta üstümüze yok.
··7 alıntı·
14,4bin Gösterim
Kesinlikle bu özellik kalkmalı. 1k özel kalmalı
Bizi takan kim?
Özellikle son dediğini abartanlar çok fazla. Adam bana selam dedi. Vaaaaa sapık diye paylaşanlar bile var. İkinci gıcık olduğumda fotolarıyla yazı paylaşanlar. Ya sen Orwell den söz paylaşmışsın da senin fotonun ne alakası var yazıyla ve Orwell ile. Sen hayvan çiftliği misin😟😌
Nilllllayyy
🤪😅😂 Ya ne güzel dedin Emre. Hislerime tercüman oldun 👏🏻 ‘Sen hayvan çiftliği misin?’ Çok iyi ya😜😅 İlk konuya gelirsek: Ben de bir bayan olarak çok fazla rahatsız edici mesaj aldım aslında bunun bayan olmakla da alakası yok erkeklerde alıyor biliyorum. Ama bunu ifşalamak gereksiz prim kasmak gibi geliyor bana. Engelle, şikayet et bitti gitti. Gündem yaratmaya gerek yok. Tabii çok abartı şekilde hakaret içeren mesajlardan bahsetmiyorum. Ama ‘selam, merhaba, konuşabilir miyiz?’ Yazdıysa da sapık ilan etme yani. ‘Konuşmak istemiyorum.’ de yada cevap verme. Diretirse de engelle gitsin😏
Nilllllayyy
Olay yanlış anlaşıldı sanırım kitap ve kitap ile ilgili görsel paylaşmakta bence hiç sıkıntı yok! Algı yaratmayın!
Bu noktadan sonra uygulamayı asıl amacına uygun kullanım diye bir eleştiri getirmenin pek tutulur yanı yok. Çünkü herhangi bir amaç merkezinde yapılanmıyor. Popüler saçmalıkları ve özellikleri bünyesinde toplayıp geniş kitlelere ulaşmaya çalışan yamalı, yamru yumru bir uygulamaya evrildi. Büyük ihtimal bu fotoğraf özelliğinin rahatsız edici boyutları daha minimal seviyede şimdilik. İlerisini kestirmek de zor değil.
Nilllllayyy
Kesinlikle daha ileri boyutlara gideceği çok aşikar.
Oralardan kaçtık zaten buralara.