Kuz
2023 4. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2023 17:09
Heyyoooo ben geldim. Gelirken de Hedef Serisi'nin ikinci kitabını getirdim. Allah'ım bu ikinci kitaba bayılacaksınız. Net söylüyorum efso efso efso. Resmen aranan kan bulundu. İkinci kitap yorumu tamamıyla spoiler olabilir ona göre okuyun. Biliyorsunuz ki ilk kitapta Umut, Yağmur'u sanal bir ortam sayesinde buldu. Onu gördüğü cafeden itibaren unutamayan uyuşturucu bağımlısı olan beyimizin kirli geçmişi ve sırları bu kitapta ortaya çıkarken şu meşhur matruşkaların sahibi Peker Bey'in de aslında kim olduğunu ve nereden geldiğini öğreniyoruz bu kitapta. Yağmur bu kitapta Peker sayesinde tutsak ediliyor ve bu süreçte Peker'e aşık oluyor. Tabii Peker de ona... Ailesinden bir anda uzaklaşan Yağmur'un tek tutunacak dalının bir zamanlar çok korkutucu bulduğu matruşkaların sahibi Peker olması ne kadar doğru bilinmez ama aşk her zaman doğru olanı seçecek diye bir kaide de yok maalesef. Çünkü kimse duygularının önüne geçemiyor. Yaşadıkları şeyler kolay cinsten değildi ama onların aşkına öldüm bittim geberdim. Ayrı kaldıkları yerler çok üzücüydü. Acar, Olcay, Karan gibi birçok kötü karaktere gıcık olurken, Sinan ve Evren gibi iyi karakterleri de seviyorsunuz. Tabii ne kadar iyi oldukları tartışılır. Evren'e olanlara çok üzüldüm. Bu iki karakterin çok geri planda kaldıklarını düşünüyorum. Umut'un yalanları ve herşeyi gizleme çabası zaten beni bunaltmıştı. İlk kitaptan itibaren ona karşı kafamın bir köşesinde deli sorular dönüp duruyordu. Yazarın betimleme ve tasvirleri de çok güzeldi. Kısacası ben ikinci kitabı daha çok beğendim ve kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Son olarak bu kitabın alın okuyun ve okutun. ``ɱųƈïẕεℓεŗ, εğεŗ ҡεŋđïŋï σŋą ℓąγıҡ ɧïşşεđεŗşεŋ şεŋï ɓųℓųŗ. şεŋ ɧεŗ şεγ ïçïŋ ҡεŋđïŋï γεŧεŗşïẕ ɧïşşεđïγσŗҡεŋ đïℓεğïŋ ɠεŗçεҡℓεşşε ɓïℓε ɓųŋų ɠöŗεɱεẕşïŋ.`` ``gєçмιşтє уαşα∂ıкℓαяıη ιℓєяι∂є ѕαянσş σℓυρ єтяαƒıη∂αкιℓєяє αηℓαтαcαğıη νє кιмѕєηιη ∂є ιηαηмαуαcαğı αηıℓαя σℓѕυη.``
Roman
KuzBuse Kudun · Epsilon Yayınları · 202234 okunma