Av
2023 7. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2023 16:26
Merhaba kitap dostları bugün sizlere çok güzel bir seri ile geldim. Serinin ilk kitabı olan Av beni etkisi altına aldı. Her detayına bayıldığım bir gerçek. Yazarın kalemini de çok sevdim. Kitabın Puntoları efsoydu. Zaten yayınevinin genelde çoğu kitabının Puntoları tam bana göre oluyor. Ve bu rahat okumama neden oluyor. Neyse gelin hemen kitabın konusuna geçelim. Kısa süreliğine barda ablası yerine çalışan Beste orada yaşadığı bir olaydan ötürü kendisini göz hapsine tutan Kuzey'e güvenir ve onunla gitmeyi kabul ederken kendisini kaçırdığından bir haberdir. Kuzey ise çok tehlikeli bir adamdır. Beste'yi ablası sandığı için onun sevgilisinden intikam almak için doğru kişiyi kaçırdığını sanıyor. Hatasını fark edince başka bir şeyin daha farkına varır. Bu kız onun için değerli bir hal alır. Kuzey, Beste için korkulacak bir canavarken zamanla gerçekleri görünce onunla ortak olur. Karanlık sırlar ve birbirlerine olan tutkuları onları birbirine daha çok mu bağlayacak yoksa sonsuza dek kopmalarına neden olacak şeyler mi yaşanacak dersiniz? Beste'nin güçlü sağlam bir karakteri vardı ve sonuna kadar bunu sürdürdü. Bu yüzden onu daha çok sevdim. Lakin Kuzey'in hal ve hareketleri de ister istemez etki yaratıyor okuyucuda. Yaşamla ölüm arasındaki bu ince çizgide vals yapan bu iki karakteri sizler de alın, okuyun ve okutun derim. Çünkü şiddetle önereceğim nadir kitaplardan birisi. Serinin devam yorumu da gelecek beklemede kalın derim.
Roman
Av ( Ciltli)Aylem Güngördü · Parola Yayınları · 2021192 okunma