Sara ile yolculuk yaptığımız bu 3 kitapta gerçekten her hikayenin derin bir anlamı olduğunu hissettiğim bir kitaptı özellikle karakterler sanki gerçekten hayatımızda olan karakterlermiş gibi hissediyorum bunların başında özellikle benim için sırma geliyor sırmanın hikayesinin çok keyifliydi onun yaz aşkını gerçekten çok sevdim ve aynı zamanda da üzüldüm benim için 2. en iyi karakter tabii ki de Mualla hanımdı benim için kitabı güzel kılan şey Serra ile aynı yaşta olmamdı ve Mualla hanımı sorduğu sorular benim için gerçekten çok büyük ders niteliğindeydi.Serra'nın aslında biraz daha aile ilişkilerini daha derinden girdiğimiz bir kitaptı babaannesi babası annesi anneannesi ve dedesi ile olan hikayeler gerçekten kitaba çok büyük bir zevk katıyordu aynı zamanda da bu kitabı özel kılan ve benim serisinin şu ana kadar okuduğum 3 kitabı arasında en sevdiğim kitap olması sağlayan faktör serra'nın kendini bulmaya çalışması ve bunu gerçekten iyi yürütmesi yarı zamanı da olsa bir işe girmesi gerçekten kitaptaki en ince ayrıntıydı bana göre ve daha değinmediğim birçok ince ayrıntı gerçekten kitabı beklediğinizden de kısa bir sürede bitirmenizi neden olacağından eminim bence eğer senin ilk iki kitabını okuduysanız bu kitabı gerçekten şans vermeniz gerekiyor şimdiden hepinize iyi okumalar