Merhaba Size öyle bir kitap ile geldim ki, mutlaka alın, okuyun, tavsiye edin ve hep gözünüzün önünde bir yerde dursun. Dursun ki, her baktığınızda "bugün ben ne yaptım" deyip sorgulayın kendinizi... Süleyman hocama ait okuduğum altıncı kitap. Kalemini çok sevdiğim doğrudur. Her kitabında insanın kendiyle yüzleşmesini ve doğru yola sapmasını hedef alıyor. Özellikle bu kitabını okurken keşke herkes okusa diye diye okudum. Fakat şöyle de bir gerçek var ki, toplumumuz maalesef tasavvuf kitaplarına karşı mesafeli. Süleyman hocam o kadar çok araştırıyor ve bu konuda o kadar bilgi sahibi ki, yazdıklarını okudukça hayran kalıyorum bilgisine. Sizler de mutlaka kitapları ile tanışın isterim. Kitabımıza gelecek olursak; bir kulun yakaza ( yapay uyku ) halinde mahşeri yaşamasını anlatıyor. Kitap üç bölüme ayrılmış ve Kuran-ı Kerim'den ayetlerle desteklenerek yazılmıştır. İçinizi titretecek, zaman zaman gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız. Kitapla kalın @iqkultursanatyayin Süleyman DamaDerya KÖSEDAĞ #dingunu #dingünü #süleymandama Derya KÖSEDAĞ