ÇIKIŞ
Asya, ailesi ile birlikte Amasra' da yaşamaktadır. Anne ve babası, ablası Kumsal ile tarlaya çalışmaya gitmekte; Asya' da kardeşi Kayra ile birlikte öğlen yemeklerini düzenli olarak onlara götürmektedir. Önce Kumsal evlenir Ertan ile, sonra sıra gelmiştir güzel Asya'ya. Çocukluk aşkı Sıraç' ın askere gitmeden önce yuzuklerimizi takalım demesi ile hazırlıklar başlar aile arasında. Fakat, kimin aklına gelir ki bu mutlu aşk ve aile yaşamı Asya'nin nişandan önce kaybolmasiyla sönüp gidecek bir anda!!
Bu kayboluşun üzerinden ondört yıl geçmiştir. Sıraç hala Asya'sını beklerken Amasra halkının yeni bir kayıp haberi ile üstelik aynı aileden bir kızın kaybı ile darma duman olur tüm mahalle. Ertan' ın erkek kardeşi Erdem' in kızı Serap okuldan eve gitmek için çıkmış fakat evine varamamıştır.
Tüm oklar Akın' ı gösterirken, sakin kalmaya çalışıp ipuçlarını takip etmek mantıklıdır Jandarma komutanı için.
Asya ve Serap ' a ne oldu??
Neden kayıp kizlar hep bu aileden çıkmakta?
Amaç ne, sonuc ne olacak?
Bir solukta okunacak, heyecanlı anlatımı ile sizi bağlayacak ve sonuna doğru gerçekler açığa çıktıkça " nasıl olur, ne istedin? " diyerek suçluyu yanınızda olsa parçalamak isteyeceksiniz. Kıskançlık, çekememezlik, ben ben diyerek yaşanan egolar ve psikolojik sorunlu bir ruh.
En iyisi siz okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız
Esra ÖZATALI ile @sebahatakdemir_ kaleminden okuduğum bu kitap evlerin içinde nelerin yaşandığını, insanın vicdansızlığını ve psikolojik sorunların nelere yol açabileceğini gözler önüne seriyor.
Bir anne için evladının yüzündeki gülüş cennet, gözyaşı da cehennemdir.
ÇıkışSebahat Akdemir · Ankara Üniversitesi Basımevi · 20227 okunma